مقاله اثر اتیلن تتراسین (Trien) روی فلوتاسیون یون Ni2+, Cu2+

تحقیق و پروژه و پایان نامه و مقاله دانشجویی

عنوان :

مقاله اثر اتیلن تتراسین (Trien) روی فلوتاسیون یون Ni2+, Cu2+

تعداد صفحات : ۱۷

نوع فایل : ورد و قابل ویرایش

چکیده

هدف از تحقیق، ارزیابی اثر Trien روی قابلیت تفکیک مس و کلسیم و مقایسه رفتار فلوتاسیون یون یون های آبی Ni2+, Cu2+  و کمپلکس دی Ni – Trien2+  بود.

فلوتاسیون یون یک فرایند تفکیک شامل جذب یک ماده فعال و کانتریون و در حد فاصل محلول آبی / هواست. که برای حذف یون های فلز سنگین سمی از محلول دی آبی رقیق، فوق العاده است.

موقعی که فلوتاسیون یون با دودکیل سولفات در مخلوط یون های کلسیم و مس در حضور Trien انجام شد. مس حذف می شود. این رفتار می تواند، مصارف صفری در عملیات آبی و سیال خروجی داشته باشد.

Trien  سرعت های حذف Nizr, Cuzr را طی فلوتاسیون یون با ددوکیل سولفات افزایش داده و غلظت حالت رسانا را کاهش داد. اندازه گیری های کشش سطحی تأئید کردند که Trien فعالیت سطحی چگالی جذب سطحی را در محلول های Cu (II) SDS Ni (II), SDS- بهبود بخشیده است. تغییر کلی انرژی آزاد گیبس برای جذب سطحی ساحل از کمپلک سیون برای مس و سیکل  -۳٫۶ و -۳٫JKg/Mol بود و گمان می رود که شامل اثرات فعل و انفعالات هیدروفوبیک بین کمپلکس دی فلز – Trien   در حد فاصل بخار/ محلول همراه با تغییرات میزان و هیدرواسیون مربوط به جذب سطحی مشترک کمپلکس فلز- Trien   با Ds در حد فاصل هوا/ محلول باشد.

واژه های کلیدی: فلوتاسیون یون، کشش سطحی، مس، کلسیم، اتیلن تتراسین

فهرست مطالب

چکیده    ۴
۱- مقدمه    ۵
۲- مواد و روش ها    ۱۰
۲-۱- مواد    ۱۰
۲-۲- اندازه گیری کشش سطحی    ۱۰
۳-۲- فلوتاسیون یون    ۱۱
۴-۲- آنالیز یون فلز    ۱۲
۳- نتایج و بحث    ۱۲
۱-۳- تست های گزینش یون فلز    ۱۲
۲-۳- فلوتاسیون یون و کشش سطحی    ۱۳
۴- خلاصه    ۱۷

۱- مقدمه:

فلتاسیون یون ، یک تکنیک تفکیک استفاده شده برای حذف یونهای غیر فعال سطحی از محلول دی آلی از طریق اضافه کردن یک ماده فعال می باشد. ماده فعال به طور خود به خود در حد فاصل هوای محلول متمرکز شده و یونهای حذف شده با فعل و انفعال الکترو استاتیک یا کی سیت به ماده فعال متصل شده اند. یونهای در حال واکنش با ماده فعال سوتعی از محلول زدوده شده اند که گاز در محلول پخش شده و حباب دی حاصل تشکیل یک فوم پایدار می دهند. در مقایسه با روش دی تفکیک های دیگر فلوتاسیون یون مزایایی از لحاظ سهولت عملیات و هزینه دی پائین دارد و برای پردازش حجم دی زیاد محلولت های آبسی رقیق خیلی برجسته است.

فلوتاسیون یون یک پدیده حد فاصلی (میانی) بوده که مسائل جذب ساده فعال و کاتنریون غیر فعال سطح است. لیو و دویل از لحاظت تئوری فرایند جذب سطحی را در فلوتاسیون یون از نقطه نظر فرمودینامیکی بررسی نموده اند با اعمال معادله گیسبس به یک سیستم آبی، Na A + M Xn  چگالی جذب سطحی و  ماده فعال یون نفر با معادلات زیر مشخص شده است.

در اینجا  Y بر ابر کشش سطحی، R برابر ثابت گاز و T برابر از دمای مطلق است. این روابط فرض می کند که محلول رقیق بوده و هیچ گونه نمک اضافی ندارد. در بررسی قابلیت گزینش بین یون دی فلز این دو تحقق نشان دادند که به ازای گوگیانددی کاتیونی ساده هر چه شعاع یونی کریستال بزرگتر باشد چگالی جذب سطحی آن بیشتر است و عوامل دیگری را به صورت مشابه فراهم می نمایند. این یافته مطابق با کار قبلی است. مورگان و شونر و وارد دیدند که مراتب گزینش برخی از یون های فلز هالیدی به صورت  بوده و مراتب کاهش شعاع یونی کریستال هستند مانموهان پی به مرتبه گزینش و جذب سطحی یون های فنر زمین قلیایی بوده اند که  بود که مرتبه نزولی شعاع یونی کریستال است.

ما قبلاً دو مدل تعیین گزینش جذب سطحی بین دو یون فنر را در حد فاصل بار شده نشان دادیم یک مدل بر اساس داده ای کشش سطحی محلول دی حاوی نمک سدیم کلکتور همراه با نمک فنری مجزا بود و دیگری از معادله گراهام با در نظر گرفت انرژی آزاد گیبس انواع مختلف فعل و انفعالات کمک گرفت و ممکن است در جذب سطحی رخ دهد در حالی که اکثر عملیات اولیه انرژی آزاد گیبس جذب سطحی گونه ای حمل شده را در حد فاصل جامد/ محلول در نظر گرفته این مدل یون دی کوگیما غیر فعال سطح جذب شده در سطح بار شده ماده فعال عالی را در حد فاصل بخار / محلول در نظر گرفت به دلیل سیار بودن مولکول های ماده فعالی عالی جذب شده در لایه یون های کوگیماند ممکن است توسط ماده فعال کی لت شده در حالی که طی جذب سطحی در سطوح جامد به ندرت نمونه دی جذب سطحی شده توسط جذب سطحی جامد کی لت شده اند از این رو دوره ای انرژی بر مختلف می تواند در عملیات کلاسیک جیمز وهلی و دیگران وجود داشته باشد. بر آن جذب مشترک یک یون غیر فعال سطح عبارت اصلی به صورت    در نظر گرفته شده بود که عامل دی الکتریکی هیدروفوبیک کی لت و هیدراسیون را نشان می دهد شکل معاده به صورت روبروست:

در اینجا S وCb برابر نمونه دی جذب شده و غلضت یون فلز انبوه هستند  عبارت  معادله ۳ با در نظر گرفتن کسر لایه هیدراسیون ثانویه بر آورده شده که برای فعل و انفعال با گروه عملی ماده فعال یونی جایگزین یک یون فلزی خواهد شد:

در اینجا rian برابر شعاع کریستال یون فنر rw برابر شعاع ملوکول آب، e برابر با الکنریکی، N برابر عدد آوگادرو ،۴ برابر نفوذ پذیری خلا و ۷۸٫۵ برابر ثابت دی الکتریک آب در ۲۵C است عدد ها فرض می شوند که ثابت دی الکتریکی آب را در میدان الکتریکی خیلی بالادر حد فاصل هوا / محلول نشان دهد.

15,000 ریال – خرید

جهت دریافت و خرید متن کامل مقاله و تحقیق و پایان نامه مربوطه بر روی گزینه خرید انتهای هر تحقیق و پروژه کلیک نمائید و پس از وارد نمودن مشخصات خود به درگاه بانک متصل شده که از طریق کلیه کارت های عضو شتاب قادر به پرداخت می باشید و بلافاصله بعد از پرداخت آنلاین به صورت خودکار  لینک دنلود مقاله و پایان نامه مربوطه فعال گردیده که قادر به دنلود فایل کامل آن می باشد .

مطالب پیشنهادی: برای ثبت نظر خود کلیک کنید ...

به راهنمایی نیاز دارید؟ کلیک کنید

جستجو پیشرفته

پیوندها

دسته‌ها

آخرین بروز رسانی

    پنج شنبه, ۳۰ فروردین , ۱۴۰۳
اولین پایگاه اینترنتی اشتراک و فروش فایلهای دیجیتال ایران
wpdesign Group طراحی و پشتیبانی سایت توسط digitaliran.ir صورت گرفته است
تمامی حقوق برایbankmaghaleh.irمحفوظ می باشد.