مقاله انگلیسی پایداری و تغییر در حسابرسی مدیریتی درطی زمان – یک قرن شواهد موجود از Guinness‌ با ترجمه فارسی

تحقیق و پروژه و پایان نامه و مقاله دانشجویی

عنوان :

مقاله انگلیسی پایداری و تغییر در حسابرسی مدیریتی درطی زمان – یک قرن شواهد موجود از Guinness‌ با ترجمه فارسی

تعداد صفحات : ۵۶

نوع فایل : ورد و قابل ویرایش

چکیده :

در این مقاله از داده های گزارشات آرشیو شرکت G(Guinnes) استفاده شده تا مشخص که آیا اصول حداقل در تحقیقات حسابرسی مدیریتی به عنوان مفاهیم جداگانه لحاظ گردیده است یا خیر. گزارشات آرشیو با نقص هایی نیز رو به رو است و می توان رابطه دوسویه اصول را در طی زمان بررسی کرد. حمایت از چنین اصولی به صورت جداگانه بررسی شده است. یافته ها نیز ماهیت پایدار و متغیر حسابرسی مدیریت را در طی زمان به تصویر کشیده که حائز اهمیت می باشد.

مقاله در ۵ بخش که بخش اول مقدمه در بخش ۲ خلاصه ای از بازبینی اقتصاد نهادی و سازمانی و حسابرسی مدیریتی ارائه شده و بر مفاهیم ، ارتباط دوسویه ، اصول و روندها تاکید شده است. در بخش ۳ شیوه های تحلیل داده های آرشیو ارائه شده و مزایای بالقوه مطالعات تحقیقات در زمان طولانی تر مطرح گردیده است. در بخش ۴ داده های آرشیو Guiness معرفی شده و داستانی از پایداری حسابرس مدیریت در شرکت ارائه شده است. همچنین چند مثال برای تغییر حسابرسی مدیریت ارائه شده و عواملی که باعث تغییر شده و یا روابط دوسویه اصول و روندها را توضیح می دهد نیز شرح داده شده است. در بخش ۵ ، مقاله کامل شده و توضیحات ، محدودیت های تحقیق و پیشنهاداتی برای تحقیقات آینده مطرح گردیده است.

واژه های کلیدی: حسابرسی مدیریت، فرآیند تغییر، پایداری، ارتباط دوسویه ، اصول و روندها

فهرست مطالب

چکیده     ۴
۱-مقدمه    ۵
۲) مطالعه تغییر در اصول و روندها     ۷
۳٫ شیوه های تحقیق     ۱۲
۳٫۱ . مطالعه تغییر در چارچوب زمانی طولانی     ۱۳
۳٫۲ پیگیری و ارزیابی حساب های شرکتی در Guinness‌    ۱۵
صحت و اعتبار     ۱۵
۴٫ حسابرسی مدیریت در شرکت Guiness     ۲۰
۴٫۱نتایجی در مورد روندهای کاری حسابرسی مدیریت برای کسب اطلاعات کاربردی در طی زمان     ۲۱
۴٫۲تغییر در اصول و روندهای کاری – برگرفته از منابع داخلی و خارجی    ۲۵
۵٫ نتیجه گیری    ۳۶

۱-مقدمه

Burn معتقد است این که حسابرسی مدیریت تغییر کرده و یا نکرده و یا باید تغییر کند مسئله ای است که باید مورد بحث قرار گیرد. با توجه به کارهایی که انجام شده ، تحقیقات زیادی برای اصلاح معانی صورت گرفته و روابط دوسویه اصول و راهکارها به وسیله burn و scapen ارائه شده است ( به طور مثال به Quinn و … مراجعه کنید ) . چنین مفاهیم ، اصول و روندهایی به وسیله آن ها برای درک فرآیندهای تغییر حسابرسی مدیریت ( و پایداری ) در طی زمان به کار گرفته شده و آنچه اکنون تا حد زیادی به عنوان چارچوب مفهومی قابل قبول است شکل گرفته و جزئیات روابط دوسویه اصول نیز چگونگی پایداری روند حسابرسی و یا تغییر آن را نشان می دهد.

یکی از اهداف اصلی کار burn و scapen اثبات این است که فرآیند ( کدگذاری ، فعال سازی ، تولید مجدد اصول ) حسابرسی مدیریتی مستعد تغییر ، تکامل ، پایدارسازی و مجددا تکامل در طی زمان
می باشد. این فرآیند به شکل کلی مورد قبول است ولی در حال حاضر مفاهیم دیگری برای آن تعریف شده که قابل پیگیری می باشد. Quinn نیز مسائلی را در مورد شفافیت تعاریف مفاهیم روند حسابرسی مدیریت ارائه کرده و بر اساس روابطی که وجود دارد ، پیگیری اصول دیگر تعریف شده است. Ruinn از کارهای Feldman و pentlan به این نتیجه رسیده که مسیرهای حسابرسی مدیریت دو بعد دارد :

تظاهرنمایی و کارکردی ، Quinn نیز معتقد است که اصول رسمی و نوشته شده ای وجود دارد ولی نقص هایی نیز دیده شده است. جزئیات مربوط به اصول و خطاهایی که وجود دارد به وسیله Quinn توضیح داده شده و وضوح آنتالوژیکی ماهیت اصول می تواند به محققان حسابرسی مدیریتی کمک کند که درک کاملی از ارتباط و اصول و روندهای کاری بدست آورند. درک اصول و روندهای کاری بسیار مهم بوده و Quinn معتقد است که روندهای حسابرسی مدیریت در شرایط خاص سازمانی غالب می شود. با این وجود کارهای Quinn به خاطر چارچوب مفهومی و عدم وجود داده های تجربی که از ارتباط دو سویه اصول حسابرسی مدیریت حمایت کند ، مورد انتقاد قرار گرفته است. تمایز اصلی بین دیدگاه burn و Quinn این است که burn اصول و روندها را به صورت پیوسته در یک فرآیند تغییر حسابرسی مدیریتی مطرح کرده ولی Quinn آن را به صورت مفاهیم جداگانه مطرح کرده و معتقد است که وجود اصول ضرورتی ندارد. در این مطالعه زمینه تجربی برای مفاهیم Quinn مورد نیاز است. در این مطالعه از گزارشات و آرشیو شرکت Guinness استفاده شده تا اصول و روندهای حسابرسی به صورت گسترده بررسی شده و دیدگاه های Quinn ارزیابی گردد. جزئیات شیوه های کاربردی در غشا بعدی آمده و زیرساخت تحقیقات به دو دلیل متناسب تلقی می شود :

گزارشات رسمی به صورت مکتوب در گذشته ارائه شده که احتمال گسترش اصول مکتوب را زیاد می کند

چارچوب توسعه یافته تحقیقات از طریق استفاده از آرشیو امکان پذیر بوده و طی اندازه بزرگتری برای بررسی روابط دوسویه اصول حسابرسی مدیریت و روندهای کاری در طی زمان ارائه شده و مشخص شده که چگونه روابط دوسویه باعث ارتقا پایداری شده و یا تغییر را پدید می آورد.

ادامه مقاله به صورت ذیل است : در بخش ۲ خلاصه ای از بازبینی اقتصاد نهادی و سازمانی و حسابرسی مدیریتی ارائه شده و بر مفاهیم ، ارتباط دوسویه ، اصول و روندها تاکید شده است. در بخش ۳ شیوه های تحلیل داده های آرشیو ارائه شده و مزایای بالقوه مطالعات تحقیقات در زمان طولانی تر مطرح گردیده است. در بخش ۴ داده های آرشیو Guiness معرفی شده و داستانی از پایداری حسابرس مدیریت در شرکت ارائه شده است. همچنین چند مثال برای تغییر حسابرسی مدیریت ارائه شده و عواملی که باعث تغییر شده و یا روابط دوسویه اصول و روندها را توضیح می دهد نیز شرح داده شده است. در بخش ۵ ، مقاله کامل شده و توضیحات ، محدودیت های تحقیق و پیشنهاداتی برای تحقیقات آینده مطرح گردیده است.

۲) مطالعه تغییر در اصول و روندها :

همانطور که در بخش ۱ گفته شد ، مطالعه تغییر کاری پیچیده است. در مطالعه حاضر کارهای Quinn و burn مورد بررسی قرار گرفته است و ارتباط دو سویه اصول و روندها مورد بررسی قرار گرفته است – بخش حاضر با توصیف کار آنها آغاز شده است. تحیقات حاضر در مورد ماهیت اصول و تحقیقاتی در مورد ارتباط دو سویه نیز بررسی شده است. با توجه به ادبیات ، ماهیت اصول و روندها و رابطه دوسویه تعریف شده است. ماهیت رخدادها نیز توصیف شده و مفاهیم مهمی از مطالعات حاصل گردیده است. در بخش ۳ جزئیات ثبتی در مورد ماهیت نقص های تحقیق مطرح گردیده است. همانطور که در بخش ۱ آمده ، هدف مطالعه ، ارزیابی تجربی اصول و روندها بر اساس کارهای Quinn است. چارچوب مفهومی کارهای burn و scapen نیز بر اساس آن تعریف شده و در ادامه بخش ، مفاهیم اصلاح شده ای مطرح شده و ارتباط دوسویه بررسی گردیده است. فرضیه اولیه burn و scapen این است که ماهیت متغیر حسابرسی مدیریت را می توان با استفاده از رخدادهای نهادی و اوصل و روندها تفسیر کرد. Burn و scapen ، اصول را به عنوان راهکار انجام کار تعریف کرده که با تعریف راهکارهای موجود تفاوت هایی دارد. آن ها به ارتباط بین نهادها ( آنچه برای فرضیات و عملکرد عاملان شخصی در نظر گرفته شده ) و عاملان روایی نیز اشاره کرده اند و معتقدند که نهادها روابطی را بین گروه های اجتماعی و اعضای گروه تعریف می کنند. دو نکته نهادی و عملکردی نیز تعریف شده و فرآیند جمعی و مداوم تغییر در طی زمان تعریف شده است. Burn‌و scapen نیز چارچوبی ارائه کرده اند که شامل کدگذاری اصول نهادی در قالب روندها و اصول عملکردی است. این امر تحت تاثیر اصول  و روندهای عملکردی موجود قرار گرفته که خود شامل ارزش های نهادی است. اصول به وسیله عاملان اجرایی می شود و در طی زمان رفتارها تکرار شده و مسیرهای جدیدی ایجاد می شود که در نهایت جنبه نهادی پیدا می کند. راهکار مورد قبل و برای انجام کارها در طی زمان و قطعا چنین واقعیت هایی نشان دهنده فرآیند حجمی تغییر است. در طی زمان ، موسسات جدید تغییر کرده و این امر را میتوان در قالب اصول و روندهایی تغییر کرده و پتانسیل تغییر در حسابداری مدیریت در سطح سازمان زمان رخ می دهد. تفسیری که burn و scapen ارائه کرده اند نشان دهنده تغییر تکاملی کندی است که در اصول و روندها صورت گرفته و با فرآیند مداوم در دوره توسعه یافته زمانی رابطه دو سویه داشته و باعث تغییراتی در سازمان می شود. در طی سال های اخیر ، مفهوم روند سازمانی – مفهوم کلیدی burn و scapen توجه زیادی را به خود جلب کرده است. Pentland معتقد است که ما در مورد چگونگی مفهوم سازی مشاهده و مقایسه انواع رخدادها هنوز با کشمکش رو به رو هستیم: روندهای سازمانی واژه روندسازمانی نیز در مطالعات سازمانی به وسیله Stene تعریف شده است : روند سازمانی بخشی از فعالیت های یک سازمان است که به خاطر عادت و دنبال کردن ساختار ضابطه ای به یک عادت تبدیل می شود و مسیرها و جزئیات خاص را شامل می شود که اعضای سازمانی از آن اطلاع دارند.

Stability and change in management accounting over time—A century or so of evidence from Guinness

Martin Quinn∗ Dublin City University, Business School, Glasnevin, Dublin 9, Ireland

a b s t r a c t

In recent years, much has been written on the nature of management accounting change, and indeed stability. Many researchers have used concepts such as rules and routines to interpret this change and/or stability. Recent research has provided an increasingly clear picture of what rules and routines are, as well as contributing to our understanding of the processes of change and stability in management accounting. Management accounting research has mainly presented rules and routines as related phenomena, but some conceptual work has suggested they are separable and can (and possibly should) be considered independently when studying processes of change/stability within management accounting. However, empirical supportfor such work has been scarce to date. This paper uses data from the archival records of the Guinness company in an effort to establish whether rules and routines, at least in management accounting research, are best considered separable concepts or not. The archival records are artefacts of rules and routines and thus can be used to trace the interactions of rules and routines over time. Supportfor the notion that rules and routines should be considered separately is presented. The findings also portray the stable, but changing, nature of management accounting routines over time; a point worthy of further research. © ۲۰۱۳ Elsevier Ltd. All rights reserved.

۱٫ Introduction

Burns and Scapens wrote “whether management accounting has not changed, has changed, or should change have all been discussed” (۲۰۰۰, p. 3). Since their seminal work, much research has been undertaken on refining the meaning of these phenomena, and to a lesser extent on teasing out the interactions of rules and routines as presented by Burns and Scapens (2000) (see for example, Quinn, 2011; Lukka, 2007; Ribeiro and Scapens, 2006; Spraakman, 2006; Hassan, 2005; Siti-Nabiha and Scapens, 2005; Dillard et al., 2004; Soin et al., 2002). These concepts, rules and routines, were used by Burns and Scapens (2000) to understand the processes of management accounting ∗ Tel.: +353 1 7005144; fax: +353 1 7005446. E-mail address: martin.quinn@dcu.ie change (and stability) over time. They presented what is now a largely accepted conceptual framework, which details how the interactions of rules and routines can explain how management accounting remains relatively stable over time, or can change (Burns and Scapens, 2000, p. 10). One of the key tenets of the work of Burns and Scapens (2000) is that there is a process (encoding, enacting, reproduction of rules and routines) by which management accounting may evolve, change, stabilise and re-evolve over time. This process, in a holistic sense, is well accepted, but in recent times some key concepts underlying the process set out by Burns and Scapens (2000) have been explored in more detail. Quinn (2011, p. 338) addressed “some issues of definitional clarity” around the concept of management accounting routines in particular, but by association, rules as set out by Burns and Scapens (2000). Briefly here, Quinn (2011) draws on the work of Feldman

80,000 ریال – خرید

جهت دریافت و خرید متن کامل مقاله و تحقیق و پایان نامه مربوطه بر روی گزینه خرید انتهای هر تحقیق و پروژه کلیک نمائید و پس از وارد نمودن مشخصات خود به درگاه بانک متصل شده که از طریق کلیه کارت های عضو شتاب قادر به پرداخت می باشید و بلافاصله بعد از پرداخت آنلاین به صورت خودکار  لینک دنلود مقاله و پایان نامه مربوطه فعال گردیده که قادر به دنلود فایل کامل آن می باشد .

مطالب پیشنهادی:
برچسب ها : , , , , , , , , ,
برای ثبت نظر خود کلیک کنید ...

به راهنمایی نیاز دارید؟ کلیک کنید

جستجو پیشرفته

پیوندها

دسته‌ها

آخرین بروز رسانی

    پنج شنبه, ۶ اردیبهشت , ۱۴۰۳
اولین پایگاه اینترنتی اشتراک و فروش فایلهای دیجیتال ایران
wpdesign Group طراحی و پشتیبانی سایت توسط digitaliran.ir صورت گرفته است
تمامی حقوق برایbankmaghaleh.irمحفوظ می باشد.