مقاله روش های جلوگیری از بارداری

تحقیق و پروژه و پایان نامه و مقاله دانشجویی

عنوان :

مقاله روش های جلوگیری از بارداری

تعداد صفحات :۲۴

نوع فایل : ورد و قابل ویرایش

چکیده

در این مقاله با انواع روش های پیشگیری از بارداری از جمله کاندوم، اسپرم کش ها ، قرص های ضد بارداری فاقد استروژن ،قرص های ضد بارداری ، حلقه های ضد بارداری ،کپسول های ضد بارداری قابل کاشت و …. آشنا می شویم.

اسپرم کش ها به همراه کاندوم یا دافراگم/سرپوش مورد استفاده قرار می گیرند و به خودی خود وسیله مناسبی برای جلوگیری از بارداری نیستند. آنها به شکل کرم، کف، ژل، یا شیاف تولید و عرضه می شوند. اسپرم کش ها را می توان بدون نسخه پزشک از داروخانه ها تهیه نمود. آنها عوارض جانبی بسیار کمی دارند.

واژه های کلیدی: پسشگیری، بارداری، کاندوم، قرص، اسپرم کش ها، عقیم سازی

فهرست مطالب

روش های جلوگیری از بارداری    ۱
کاندوم    ۲
دیافراگم/سرپوش    ۲
اسپرم کش ها    ۳
قرص های ضد بارداری فاقد استروژن    ۳
قرص های ضد بارداری    ۳
حلقه های ضد بارداری    ۴
چسب های ضد بارداری    ۴
قرص های کوچک    ۵
حلقه های هورمونی    ۵
کپسول های ضد بارداری قابل کاشت    ۵
حلقه های مسی    ۶
نابارور سازی    ۶
ضد بارداری اضطراری    ۶
روش های ضد بارداری نامطمئن    ۷
دوره های ایمن تر    ۷
روش بیرون ریختن اسپرم    ۷
روشـــهای ایجاد کننده مانــــع :    ۸
کاندوم مردانه    ۸
کاندوم زنانه    ۹
روشهای هورمونی    ۱۰
قرصهای خوراکی پیشگیری از بارداری ترکیبی    ۱۰
مینی پیل (قرص شیر دهی)    ۱۲
روش اورژانس پیشگیری از بارداری    ۱۳
پروژسترون تزریقی    ۱۳
پروژسترون کاشتنی    ۱۴
وسایل داخل رحمی    ۱۵
روشهای سنتی    ۱۶
آگاهی از باروری    ۱۶
روش صرفنظر کردن (withdrawal)    ۱۶
عقیم سازی به روش جراحی    ۱۷
عقیم سازی زنان    ۱۷
عقیم سازی مردان    ۱۷
تقسیم بندی قرصهای ضد حاملگی    ۱۸
نحوه مصرف قرصهای LD و HD    ۱۹
منابع :    ۲۰

منابع :

۱- روشهای جلوگیری از بارداری – رابرت هچر، فرهاد همت خواه (مترجم)

۲- درسنامه جامع جمعیت و تنظیم خانواده – خلیل علی محمدزاده، زهرا فرزادی

۳- راهنمای کامل روشهای جلوگیری از بارداری به زبان ساده: جدیدترین روشهای جلوگیری از حاملگی، اطلاعات دقیق از دستگاه تناسلی زن و مرد و روش صحیح آن

  نسرین تک زارع، علیرضا تک زارع، رویا تک زارع، کامران یارمحمدی

روش های جلوگیری از بارداری

جلوگیری از بارداری شامل وسایل و روش های متعددی است که فرد می تواند برای پیشگیری از حاملگی از آنها استفاده کند. پزشکان، مأمورین بهداشت و سلامت، ماماها، و پرستاران می توانند اطلاعات مفیدی را راجع به جلوگیری از بارداری در اختیار شما قرار دهند. کلیه افرادی که در مطب پزشکان، درمانگاه های عمومی، یا بیمارستان ها کار می کنند موظف به حفظ اسرار مراجعین هستند.

کاندوم
دیافراگم/سر پوش
اسپرم کش ها
قرص های ضد بارداری فاقد استروژن
قرص های ضد بارداری
حلقه های ضد بارداری
چسب های ضد بارداری
قرص های کوچک
حلقه های هورمونی
کپسول های ضد بارداری قابل کاشت
حلقه های مسی
نابارور سازی
ضدبارداری اضطراری
روش های ضد بارداری نامطمئن

کاندوم

کاندوم یک پوشش لاستیکی نازک است که روی آلت در حال نعوظ کشیده می شود. کاندوم باید طی کل مدتی که مقاربت جنسی انجام می شود مورد استفاده قرار گیرد. چنانچه همراه کاندوم از یک کرم یا کف اسپرم کش استفاده شود، اطمینان آن افزایش می یابد. همچنین کاندوم در برابر بیماری های مقاربتی و عفونت HIV مصونیت ایجاد می کند. کاندوم همه جا به فروش می رسد: فروشگاه های مواد غذایی، داروخانه ها، پمپ بنزین ها، و غیره. چنانچه از کاندوم درست استفاده شود، می تواند وسیله بسیاری مطمئنی برای جلوگیری از بارداری باشد.

دیافراگم/سرپوش

دیافراگم/سرپوش، پوششی از جنس لاستیک و با خاصیت کشسانی است که زن آن را در مهبل خود قرار می دهد تا گردن رحم، دهانه رحم/زهدان، او را بپوشاند. دیافراگم/سرپوش در اندازه های مختلف عرضه می شود و اندازه آن باید توسط پزشک تعیین شود. دیافراگم/سرپوش باید به همراه کرم اسپرم کش مورد استفاده قرار گیرد. دیافراگم/سرپوش را می توان هر زمان قبل از انجام مقاربت جنسی در مهبل قرار داد و باید حداقل شش ساعت بعد از انجام مقاربت در مهبل بماند. اکثر خانم ها می توانند از دیافراگم/سرپوش استفاده کنند. چنانچه دیافراگم/سرپوش و کرم اسپرم کش به نحو صحیح در مهبل قرار داده شود، می تواند وسیله بسیاری مطمئنی برای جلوگیری از بارداری باشد.

اسپرم کش ها

اسپرم کش ها به همراه کاندوم یا دافراگم/سرپوش مورد استفاده قرار می گیرند و به خودی خود وسیله مناسبی برای جلوگیری از بارداری نیستند. آنها به شکل کرم، کف، ژل، یا شیاف تولید و عرضه می شوند. اسپرم کش ها را می توان بدون نسخه پزشک از داروخانه ها تهیه نمود. آنها عوارض جانبی بسیار کمی دارند.

قرص های ضد بارداری فاقد استروژن

فقط یک نوع قرص ضد بارداری فاقد استروژن در بازار نروژ وجود دارد. این قرص مانع از تخمک گذاری (تولید تخمک توسط زن) می گردد. برای اینکه این قرص مؤثر باشد، لازم است هر روز رأس ساعت معین مصرف گردد. همچنین خانم های شیرده نیز می توانند از این قرص استفاده کنند. چنانچه از قرص درست استفاده شود، تقریباً ٪١٠٠ قابل اطمینان است. برای خرید قرص های ضدبارداری فاقد استروژن نسخه پزشک لازم است.

قرص های ضد بارداری

قرص های ضد بارداری معمولی بیش از ٣٠ سال است که به بازار عرضه شده اند. آنها حاوی دو نوع هورمون ترکیبی مختلف می باشند: استروژن و پروژستوژن. این دو هورمون انسانی از هورمون هایی که توسط تخمدان ساخته می شود تقلید می کنند. قرص های ضد بارداری مختلف ترکیبات گوناگونی دارند. پزشک شما در انتخاب نوع مناسب قرص ضد بارداری شما را راهنمایی و برای شما نسخه ای تجویز می کند. قرص های ضد بارداری مانع از تخمک گذاری و چسبیدن تخمک به بافت سطحی رحم می شوند. چنانچه از قرص های ضد بارداری به نحو صحیح استفاده گردد، می توانند وسیله ای مطمئن برای جلوگیری از بارداری باشند. برای خرید قرص های ضدبارداری نسخه پزشک لازم است.

زنان سیگاری بالای ٣۵ سال نباید قرص های ضد بارداری مصرف کنند. این توصیه شامل زنان مبتلا به لخته خون، سرطان سینه، حمله قلبی یا سایر بیماری های قلبی، یا بیماری های کبدی شدید نیز می گردد.

25,000 ریال – خرید

جهت دریافت و خرید متن کامل مقاله و تحقیق و پایان نامه مربوطه بر روی گزینه خرید انتهای هر تحقیق و پروژه کلیک نمائید و پس از وارد نمودن مشخصات خود به درگاه بانک متصل شده که از طریق کلیه کارت های عضو شتاب قادر به پرداخت می باشید و بلافاصله بعد از پرداخت آنلاین به صورت خودکار  لینک دنلود مقاله و پایان نامه مربوطه فعال گردیده که قادر به دنلود فایل کامل آن می باشد .

مطالب پیشنهادی:
برچسب ها : , , , , , , , , , , , , , ,
برای ثبت نظر خود کلیک کنید ...

به راهنمایی نیاز دارید؟ کلیک کنید

جستجو پیشرفته

پیوندها

دسته‌ها

آخرین بروز رسانی

    شنبه, ۸ اردیبهشت , ۱۴۰۳
اولین پایگاه اینترنتی اشتراک و فروش فایلهای دیجیتال ایران
wpdesign Group طراحی و پشتیبانی سایت توسط digitaliran.ir صورت گرفته است
تمامی حقوق برایbankmaghaleh.irمحفوظ می باشد.