625 views
عنوان :
تعداد صفحات : ۵۷
نوع فایل : ورد و قابل ویرایش
ترانستوکیتریدها میکروهترومتروفهای آبزی رایجی هستند که از نظر طبقاتی در گروه جلبکهای هتروکونتاقرار میگیرند.
تحقیقات اخیر نشان دادهاند که تعدادی از نژادهای تراستوکیتریدها را میتوان کشت کرد و بدین ترتیب به زیست تودههای فراوانی دست یافت که دارای مقادیر زیادی چربی و اسیدهای چرب اشباع نشده میباشند.
شواهد نشان میدهند که بازده سلولی و تولید pufa توسط نژادهای ترانستوکیتریدها با ترکیب پارامترهای فیزیکی و شیمیایی کشت میتوانند متغیر هستند. در حال حاضر منبع تجاری اصلی روغنهای غنی از pufa روغن ماهی است.
روغن ماهی در مواد غذایی کشت آبی یک منبع انرژی غذایی و pufa میباشد. تحقیق قابل ملاحظه در سراسر جهان برای یافتن راهحلهایی برای مواد غذایی دریایی و روغنماهی در مواد غذایی کشت آبی صورت میگیرد. با این وجود این تحقیق در درجه ارسال در مورد نیاز غذایی لازم بسیاری از گونههای آبزی برای pufa با زنجیره بلند است .
در ادامه مقاله می خوانیم محصولات غذایی دریایی از بافتها و بخشهای مختلفی از جمله کل بدن ماهی،ماهیچه، تخمماهی ، معدن، کلیه، کبد، پوست وبالهها بدست میآیند. گوشت معمولاً بعنوان ماهیچه یا بخش گوشتی بدن جانوران که بعنوان غذا مصرف میشوند، تعریف میشود، اما تعریف آن شامل دیگر بافتهای قابل خوردن نیز میشود. بافت ماهیچه از صدها نوع پروتئین مختلف به همراه دیگر مولکولهای محتوی نیتروژن که به آنها نیتروژن غیر پروتئین NPN گفته میشود، تشکیل شده است. سه گروه پروتئین ماهیچهای عبارتند از:
۱) پروتئینهای سارکوپلاسمی که از سارکوپلاسم عضلانی میباشند و در آب یا محلول نمک با شدت یونی پایین ، قابل حل میباشند، ۲) پروتئینهای میوفیبریلایی ( عضلانی – رشتهای) که از دستگاه منقبض شونده هستند و در محلول نمک با شدت یونی بالا قابل حل میباشند به و ۳) پروتئینهای استروما یا بافت رابط که عموماً از ماتریکس ( بافت زایا) خارج سلولی هستند و در آب، محلول قلیایی و محلول نمک با شدت یونی بالا حل نمیشوند. دیگر پروتئینهای مربوط به غشاهای سلولی میشوند .
ترکیبات NPN اغلب از سارکوپلاسم تولید میشوند و شامل پپتیدها، اسیدهای آمینه، آمینها، اکسیدهای آمین، ترکیبات گوآنیدین، ترکیبات آمونیوم چهارتایی، یورین و اوره میباشند. پروتئین و NPN با هم « پروتئینخام» نامیده میشوند.
برآوردهای غلظت پروتین سارکوپلاسمی بر پایهتعیین نیتروژن ، NPN را مشخص میکنند. بنابراین مهم است که بدانیم جزءNPN به دلیل درصد نسبتاً بالای کل نیتروژن موجود در ماهیچه جانوران آبزی میتواند دارای اهمیت باشد.
لغات مهم: تراستوکیتریدها، اسید چرب اشباع نشده ،زیست تودهها، کشت تجاری، میکرومترو تروف، پروتئینهای سارکوپلاسمی، پروتئینهای میوفیبریلایی، پروتئینهای استروما
چکیده ۵
تولید pufa توسط ترانستوک تیریدها ۱۰
بازار pufa ۱۳
پتانسیل تراستوکیلیتریدها ۱۶
ترکیب و ارزش غذایی پروتئینها و دیگر ترکیبات نیتروژندار ماهی ۲۱
عوامل میانگونهای ۲۳
عوامل درون گونهای ۲۴
حجم کلی پروتئین ۲۴
نوع ماهیچه ۲۵
تغییرات فصلی و شرایط رشد و پرورش ۲۵
تقلیل ( نقصان ) پروتئین ۲۶
گروههای پروتئین ۲۶
پروتئینهای سارکوپلاسمی ۲۶
حجم ۲۷
شناسایی ، گونهها ۲۷
لخته شدن ( انعقاد) در برابر گرما ۲۸
آنزیمها ۲۹
هیدرولازها ۳۰
اکسیدور اکتازها ۳۲
آنزیمهای دیگر ۳۳
رنگدانهها ۳۴
پروتئینهای هم (haem ) ۳۵
هموسیانینها ۳۷
پاروالبومینها ۳۷
پروتئینهای میوفیبریلایی ( عضلانی- رشتهای) ۳۹
میوزین ۳۹
پارامیوزین ۴۱
اکتین ۴۱
تروپومیوزین ۴۲
تروپونینها ۴۳
دیگر پروتئینهای ناظر ۴۳
پروتئینهای داربستی ۴۴
پروئینهای استروما ۴۴
کلاژن ۴۵
انواع کلاژن ۴۶
پروتئینهای داربستی ۴۷
پروتئینهای استروما ۴۸
ترکیب اسیدآمینه کلاژن ۴۸
کلاژن و کیفیت گوشت ۴۹
دیگر پروتئینهای استروما ۵۰
ترکیبات نیتروژندار غیرپروتئینی ۵۰
اسیدهای آمینه آزاد ۵۱
پپتیدها ۵۲
نوکلئوتیدها ۵۲
ترکیبات گوآنیدینو ۵۳
اوره و ترکیبات آمونیوم چهارتایی ۵۴
ارزش غذایی ۵۵
تراستوکتیریدها میکرومتروتروفهای آبزی رایجی هستند که به شکل [۱] و یا گهگاهی به شکل انگلها تغذیه میکنند( پارتر ۱۹۹۰) . تراستوکیتریدها دارای توزیع جغرافیایی وسیعی هستند و نژادهایی دارند که از [۲]( با نوگ و اسپرو ۱۹۷۴ ) ،ژاپن ( ناگاتوما و دیگران ۱۹۸۰ ) ، هندوستان ( رااگوکودار ۱۹۸۸ ) ، و استرالیا ( لوئیس و دیگران ۱۹۹۸ ) بدست آمدهآند. اصولاً تراستوکیدیدها که قارچهای نخستین فرض میشوند اخیراً در زیر طبقه تراستوک نیتریدا [۳] ( کرومیتسا، هتروکونتا) قرار گرفتهاند و بیشتر با جلبکهای هتروکونت و طبقه بندی میشوند مانند جلبکهای قهوهای و ( دیاتوم ها) کاوالیر- اسمیت و دیگران ۱۹۹۴).
به دنبال توصیف اولیه تراستوکیتریدها ( اسپرو ۱۹۳۶ )، تحقیق کلی در مورد این گروه از ارگانیسمها وجود داشته است تا این که تعدادی مطالعات توصیفی و اکولوژیکی د رسال ۱۹۶۰ ( مانند گلداستین ۱۹۶۳ ؛ کارتنر ۱۹۶۸ ) صورت گرفت.
خاندلای و دیگران ( ۱۹۸۶) استفاده از اسیدهای چرب را به عنوان شاخصهای بیوشیمیایی برای تراستوکیتیردیها در سیستمهای [۴] که نامه مورد بررسی قرار دارند. از آن به بعد چندین مطالعه ( که بعداً در این مقاله ذکر خواهند شد) صورت گرفت و در آنها توانایی بعضی نژادهای تراستوکیترید در تولید۱) یک زیست تودت نسبتاً بزرگ در کشت،۲) یک نسبت بالایی از لیپید به عنوان بخشی از این زیست تودهای و ۳) یک نسبت بالایی از اسیدهای چرب غیر اشباع [۵] در لیپید مورد بررسی قرار گرفت و به صورت یک کاتالوگ درآمد.
علاقه به اهمیت غذایی [۶] در طی دهه گذشته افزایش فراوانی داشته است. وقتی pufa ها اجزاء زنده لازم غشاهای سلولی و بسیاری از سیستمهای سیگنالی سلول باشند، کمبود و نقص pufa میتواند با نقص عملکرد سلولی مرتبط باشد و این خود در نهایت باعث بیماری میگردد.
تعدادی از تحقیقات نشان داده آند که pufa ها مؤلفههای غذایی لازم برای انسانها هستند ( بررسی از سیموپولوس ۱۹۸۹ ؛ تا کاهاتا و دیگران ۱۹۹۸ ) و همچنین در عملیات داروهای خرچنگها و [۷] آبز ی استفاده میشوند از ساریگوس و لاگر ۱۹۹۲ ؛ گاستل و دیگران ۱۹۹۴ ، رابرامو ۱۹۹۷).
معمولاُ pufa ها به دو گروه عمده طبقه بندی میشوند مجموعههای فرا؟؟ ۶ ( ۶-۸-یا ۵۶ ) و امگا- ۳ ( ۳-۸-یا ۵۳ ) . از pufa n-6 ، اسیدآراکسیدونیک ( ۶-۸) ۴ : ۲۰ ، AA ) اهمیت ویژهای دارد زیرا یک پیشرو برای بسیاری از پروستاگندینها و ایکوسانوئیدها [۸] میباشد. اسیدایکوساپنتا انوئیک{ (۳-n ) ۵ : ۲۰ ؛ Epa } و اسیددوکوسا هگزاانونیک { ( ۳- n ) ۶ : ۲۲ ؛ DHA }، دو pufa یا ۳-n که توجه بیشتری به خود جلب کردهاند اسیدهای چرب ضروری نامیده شدهاند. Pufa های ۳- n وقوع امراض قبلی اکلیلی را کاهش میدهند و ضربه و آرتروس رئوماتوئید را کاهش و میبخشند ( کسنسلا ۱۹۸۷ ) ، شواهد موجود در مورد فواید و خطهاست pufa 3-n برای سلامتی انسان اخیراً توسط تاگاهاتا و دیگران ( ۱۹۹۸) مورد بررسی قرار گرفتهاند. DHA برای توسعه طبیعی بافت عجیبی در کودکان ضروری اسب به خصوص برای چشم وضعتر نقش ممکن این pufa ها در مقابل امراض دیگر ( مانند آسم، خواندن پریش ، افسردگی و تعدادی از اشکال سرطان) نیز تا حد زیادی تنگنایی شده است اگر چه تحقیق بیشتری نیز لازم است ( سیموپولوس ۱۹۸۹ ؛ تا کامهاتا و دیگران ۱۹۹۸ ).
وقتی اهمیت وجود ونسبتهای pufa های مختلف در رژیم غذایی انسان و حیوانات بهتر درک شود ارزش این مؤلفههای غذایی در تعدادی از صنایع افزایش مییابد.
در حال حاضر روغنهای ماهی انتخابی و نمونههای میکرو جلبکی مهمترین منابع صنعتی pufa هستند. با این وجود منابع روغنماهی ممکن است معتبر نباشند. و این به علت قابلیت تغییر و یا نقصهای بعضی از شیلاتما است. یک نکته این است که روغن ماهی کافی در آینده برای برآوردن تقاضاهای فراوان نسبت به روغنهای ۳- n وجود نخواهد داشت ( تاکنون ۱۹۹۵ ؛ وارد ۱۹۹۵ ). میکروجلبکهای فتوتروفیک نیز برای تأمین pufa برای عملیاتهای کشت آبی ( واکمن و دیگران ۱۹۸۹ )
با کاربرد اضافی د رتولید[۹] ( مکملهای غذایی ) استفاده میشوند.
در مقایسه، سنتز دوربار: pufa های ۶- n و ۳- n با تراستوکیتریدها و دیگر میکروارگانیسمهای متروتروفیک میتواند یک وسیله سادمترو ارزان ؟؟ تولید روغن و زیستهای غنی از pufa ارائه دهد. در سالهای اخیر علاقه به اتفای از میکروهتروتروفها به عنوان یک منبع pufa افزایش یافته است ( راتگل ۱۹۹۳ ). میکرومتروتروفها به عناصری برای کشت اوتوتروفها نیاز ندارند ( مانند نور، دیاکسید نور) و بعضی از افراد آنها را یک وسیله بالقوه و پتانسیلی برای منابع تجاری سنتی pufa در نظر می گیرند. اسید آراکسیدونیک تا مقادیری توسط بعضی از قارچ ها تولید شده است( ساجیبدور و دیگران ۱۹۹۰ ؛ در نظر می گیرند. اسید آراکسیدونیک تا مقادیری توسط بعضی از قارچها تولید شده است( ساجیبدور و دیگران ۱۹۹۰ ؛ گاندی و ویتی ۱۹۹۱) ، نیاز مشخص به کشت ابی برای منابع متناوب pufa جهت تغذیه لا روها و بالعین با عث شده است که باکتریهایی تولید کننده pufa وسیلهای برای غنی کردن گردانشها( Brachionus plicatilis ؛ یک ارگانیسم زنده برای داروی [۱۰] با این اسیدهای چرب باشند ( واتاناب و دیگران ۱۹۹۲ ، نیکولزودیگران ۱۹۹۶ ، لوئیس و دیگران ۱۹۹۸ ).
یک بخش جالبی از تحقیق در مورد تولید pufa میکروهتروتروفیک به تراستوکتیریدها اختصاص یافته است. این بررسی یک تحلیل مختصری از آن کار است.
اهمیت DHA در تغذیه حیوانات و انسان در طی دهه گذشته مورد توجه خاص در تحقیقات بوده است. ( سیموپولزر ۱۹۸۹ ، تا کاها تا و دیگران ۱۹۹۸ ). این نوع اهمیت باعث انجام تحقیقات زیادی در مورد منابع ممکن pufa جهت تأکید بر این اسید چرب خاص شده است. بیشتر گزارشات در مورد تولید pufa توسط تراستوکیتریدها منحصراً با تولید DHA پرداختهاند ( جدول۱) زیرا این ترکیب در اغلب موارد فراوانترین Pufa تولید شده توسط نژادهای تراستوکیتریدهای گزارش شده تا امروزه بوده است.
دادههای ارائه شده در جدول ۱ بیانگر تغییر است فراوان در زیست توده، لیپید، و بازدههای ماکزیمم DHA که برای نژادهای مختلف تراستوکیتریدها بدست آمدهاند و باشند.
به عنوان مثال Chizochytrium و aggregatum یک زیست توده gl-1 9/0 بعد از ۱۰ روز تولید کرد( واژاپیلی وکن ۱۹۹۸ ) در حالیکه بعد از ۴ روز یک زیست توده gl-1 8/0 با استفاده از schizechytrium زیر گونه ۲۱ SR بدست آمد، ( یا گوجی و دیگران ۱۹۹۷ ). شاید مهمترین نکته این باشد که تولید Pufa توسط یک نژاد واحد ۲۸۲۱۰ که تحت شرایط مختلف کشت شد اختلافات قابل ملاحظهای نشان داده است. برای این نژاد یک کشت [۱۱] ، DHA در mgl-1 2100 تولید که(سینگ و وارد ۱۹۹۷) درمقایسه بایک کشت فلاسک غیر متلیکی که DHA در mgl-1 650 تولید نموداری و وارد۱۹۹۴ ).
نمیتوان به تفصیل ترکیبات فراوان فیزیکی شیمیایی شرایط کشت را که برای اثر گذاری بر تولید Pufa توسط نژادهای مختلف تراستوکیتریدها استفاده شدهاند. در این مقاله بررسی نمود. با این وجود جدول ۲ یک نمودی است از این که چطور تغییرات در شرایط کشت میتوانند بر زیست توده و مقدار pufa حاصل از نژادهای مختلف تراستوکیتریدها اثر بگذارند.
از این نتایج مشخص است که تغییرات در شرایط کشت اثرات یکنواختی بر تولید pufa توسط نژادهای مختلف تراستوکیتریدها ندارند. بهینه سازی و ترکیب شرایط کشت جهت تولید مقادیر و انواع مختلف pufa مورد نیاز برای کاربردهای خاص تا زمینههایی هستند که به تحقیق گسترده برای هر نژاد انتخابی در جهت تولید جاری نیاز دارند.
[۱] – saprobe
[۲] – Antarctica
[۳] -Thrans tochytridee
[۴] – detriol
[۵] – pufa
[۶] – pufa
[۷] -Finfish
[۸] -eicosanoi
[۹] – nutraceuticals
[۱۰] fin fish
[۱۱] – Fed batch flask
جهت دریافت و خرید متن کامل مقاله و تحقیق و پایان نامه مربوطه بر روی گزینه خرید انتهای هر تحقیق و پروژه کلیک نمائید و پس از وارد نمودن مشخصات خود به درگاه بانک متصل شده که از طریق کلیه کارت های عضو شتاب قادر به پرداخت می باشید و بلافاصله بعد از پرداخت آنلاین به صورت خودکار لینک دنلود مقاله و پایان نامه مربوطه فعال گردیده که قادر به دنلود فایل کامل آن می باشد .