مقاله انار

تحقیق و پروژه و پایان نامه و مقاله دانشجویی

 عنوان :

مقاله انار

تعداد صفحات :۲۵

نوع فایل : ورد و قابل ویرایش

چکیده

در این مقاله درباره انار، موطن انار، پوست انار، خواص دارویی، آبیاری و کود آن و …. بحث می شود.

انار را می توان طبق مزه میوه آن به انواع شیرین، میخوش و ترش تقسیم کرد، انواع شیرین درختهای انار با داشتن برگهای سبز روشن و خار و قد نسبتاً کوتاهتر از انواع ترش و میخوش متمایز می شوند انواع ترش و میخشوش آن دارای قدی بلندتر و برگهای سبز تیره اند. طبق رنگ پوست به انواع زرد، قهوه ای و قرمز تقسیم می شوند با استفاده از رنگ دانه های میوه به انواع دانه سفید و دانه قرمز و روش و دانه قرمز تیره می توان آنها را تقسیم نمود. با مقایسه بزرگی درختچه ها به انار پا بلند و پاکوتاه رده بندی کرد.

واژه های کلیدی: انار، پوست انار، آبیاری، خواص دارویی

فهرست مطالب

مقدمه                 ۱
شرح گیاه              ۶
مشخصات گیاهشناسی           ۸
موطن انار              ۹
پوست انار              ۹
ترکیب شیمیایی           ۱۰
فارماکودینامی و تراپوتیک        ۱۱
خواص دارویی              ۱۲
نیاز اکولوژیکی           ۱۳
آبیاری                 ۱۳
خاک                 ۱۴
کود                 ۱۵
ازدیاد                 ۱۵
کاشت                 ۱۶
داشت                 ۱۷
هرس              ۱۷
برداشت              ۱۸
دامنه انتشار              ۱۸
هند تاریخچه انار در رمز کلید       ۱۹

مقدمه

من انار هستم

یکی از رسومات شب یلدا خوردن انار گلپرزده می باشد ، بهتراست این میوه بهشتی را بیشتر بشناسیم :

میوه بهشتى هستم، و یک دنیا خاصیت دارم.

زادگاهم ایران است .

بهترین موقع خوردن من صبح زود است .

رب من ، غم و غصه را از دل مى برد.

شیرین مرا، براى رفع سینه درد و سرفه میل کنید…

 اسم من انار است ، و گاهى نار مى گویند. از من در قرآن مجید تعریف شده است . زادگاه اولیه من ایران مى باشد، ولى امروزه در بسیارى از کشورها کاشته مى شوم . طعم من گاهى ترش ، گاهى شیرین و گاهى ملس است . در اثر تربیت یک نوع انار بى هسته وجود دارد که پوست مغز و دانه هاى آن نرم و لطیف مى باشد. نوع شیرین من براى سینه و ریه نافع است ، ولى نوع ترش ‍ ما سینه را خشک مى کند، و براى مبتلایان به درد سینه و سرفه خوب نیست ، براى آنهایى که جگرشان گرم است ، هیچ میوه اى مناسب تر از نوع ترش ما نیست .

ما تا بخواهید سرشار از ویتامین هاىA , B , C , E هستیم و به قدرى آهن و فلزات مفید دیگر داریم که هضم ما را سنگین کرده ، و کمى نفاخ به نظر مى رسیم ، ولى این سنگینى و نفخ از نوع سایر میوه ها نیست ، و به زودى پراکنده مى شود و یکى دیگر از مشخصات ما این است که آب ما سنگین تر از خوردن دانه هاى ما با هسته است ، چون مغز هسته ى دانه هاى ما خود کمى پائین است ، و پوست سخت آن روده ها را جارو مى کند، آب میوه ى من داراى قند – تانن و یک ماده ى مفید به نام کره ماناتین است که از دوستان کبد بوده ، و آن را پاک و در نتیجه رنگ رخساره را باز مى نماید، من به علت داشتن ویتامین هاى آ به رشد اطفال کمک مى کنم . به علت داشتن انواع ویتامینB اعصاب را تقویت کرده ، آنها را محکم و شک و دودلى را از بین مى برم ، به علت داشتن ویتامین B6ضد استفراغ بوده ، و درمان ویار زنان باردار هستم

اگر خانمى هنگام آبستنى از من ، یا رب من زیاد بخورد، بزرگ ترین خدمت را به فرزند آینده خود کرده است ، زیرا من علاوه بر جلوگیرى از ویار و تقویت مادر و فرزند، به رشد آینده طفل هم کمک خواهم نمود. من به علت داشتن آهن و ویتامین هاى لازم ، خون ساز بوده و آن را اصلاح مى نمایم .

بهترین موقع خوردن من صبح ناشتا است . در موقع خوردن به من گلپر بزنید علاوه بر بوى مطبوع به هضم من هم کمک خواهد کرد.

من درمان اسهال هم هستم . دانه هاى میوه ى جنگلى من که به ناردان معروف است ، در معالجه  اسهال شهرت فراوان دارد.

رب من بهترین چاشنى براى فسنجان و خورش بامیه – آش انار و خوراک هاى دیگر است ، و به علت داشتن تانن و آهن ، رنگ آن ها را سیاه مى کند.

اگر این رب را با عسل مخلوط کنید، براى معالجه زخم بینى و بثورات جلدى مصرف آن از خارج مفید است .

خوردن آب میوه شیرین من با شکر و نشاسته براى معالجه سینه درد و سرفه توصیه شده است و مرا در موقع یرقان نیز تجویز کرده اند، و براى اصلاح سپرز نیز سودبخش مى باشم .
نگاه به دل پر خون من نکنید، تمام قسمت هاى درخت من مفیدند. پوست میوه – پوست ساقه و پوست ریشه من مصارف صنعتى و درمانى دارند و از گل من هم مى توان استفاده کرد.
پوست میوه ى من در رنگرزى و چرم سازى از قدیم به کار مى رفت ، و بهترین قالى هاى ایران را با آن رنگ مى کردند.

مزمزه و نگاهداشتن آب میوه ترش من در دهان ، برفک و جوش هاى دهان را پاک مى کند و لثه را محکم مى نماید. میوه ترش من براى مبتلایان به زخم معده و روده خوب نیست و براى سرد مزاجان زیان بخش است ، و جاذبه کبد را کم مى کند، ولى در عوض میوه هاى شیرین و ملس من ، صفرا بر بوده و معده و کبد را تقویت کرده ، و درمان تب هاى صفراوى و یرقان و امراض جلدى است .

رب من جهت رفع خمارى مفید بوده ، و غم و غصه را تسکین مى دهد.

ناردان قابض تر از دانه هاى ما بوده ، جوشانده آن جهت محکم شدن لثه نافع تر است. جوشانده گل ما نیز جهت پیوره و خونریزى لثه تجویز شده است .

درخت انار بومی ایران و مناطق مجاور آن است. کلمه انگلیسی Pomegranate از زبان یونانی مشتق شده که به معنی سیب با هسته‌های زیاد می‌باشد. انار درخت کوچکی است که ارتفاع آن تا ۶ متر می‌رسد و در مناطق نیمه گرمسیری می‌روید. گلهای انار درشت به رنگ قرمز اناری ولی بی‌بو می‌باشد. میوه آن کروی با اندازه های مختلف دارای پوستی قرمز رنگ و یا زرد رنگ می‌باشد. رویهمرفته در حدود بیست نوع مختلف انار در دنیا موجود است.

شرح گیاه

25,000 ریال – خرید

جهت دریافت و خرید متن کامل مقاله و تحقیق و پایان نامه مربوطه بر روی گزینه خرید انتهای هر تحقیق و پروژه کلیک نمائید و پس از وارد نمودن مشخصات خود به درگاه بانک متصل شده که از طریق کلیه کارت های عضو شتاب قادر به پرداخت می باشید و بلافاصله بعد از پرداخت آنلاین به صورت خودکار  لینک دنلود مقاله و پایان نامه مربوطه فعال گردیده که قادر به دنلود فایل کامل آن می باشد .

مطالب پیشنهادی: برای ثبت نظر خود کلیک کنید ...

به راهنمایی نیاز دارید؟ کلیک کنید

جستجو پیشرفته

پیوندها

دسته‌ها

آخرین بروز رسانی

    سه شنبه, ۱۱ اردیبهشت , ۱۴۰۳
اولین پایگاه اینترنتی اشتراک و فروش فایلهای دیجیتال ایران
wpdesign Group طراحی و پشتیبانی سایت توسط digitaliran.ir صورت گرفته است
تمامی حقوق برایbankmaghaleh.irمحفوظ می باشد.