مقاله بررسی روش‌های مختلف آشکارسازی چند کاربره

تحقیق و پروژه و پایان نامه و مقاله دانشجویی

 عنوان :

مقاله بررسی روش‌های مختلف آشکارسازی چند کاربره

تعداد صفحات :۴۳

نوع فایل : ورد و قابل ویرایش

چکیده

برای کاهش تداخل موجود در سیستم‌های چند کاربره می‌توان از روش‌های مختلف آشکارسازی چند کاربره استفاده نمود. آشکارسازی چند کاربره در واقع عنوان شاخه‌ای در علم مخابرات می‌باشد که در آن به دنبال راهکارهایی برای آشکارسازی هوشمند دنباله‌ی بیت‌های ارسالی منابع چندگانه در حضور همدیگرمی باشند و تا کنون این شاخه گسترش زیادی یافته و هم اکنون نیز بر روی آن کار میشود و در ارتباطات ماهواره‌ای وبی سیم تلویزیون‌های دیجیتال و…کاربرد دارد، که ما در این پروژه به بررسی چندین روش آشکارسازی چند کاربره، همراه با مقایسه‌ی آن‌ها با یکدیگر وبیان ویژگی‌های هر یک می‌پردازیم. و فرض بر آن است که خواننده آشنایی کافی با نظریه احتمالات و فرایندهای تصادفی دارد. در ادامه ابتدا به معرفی مدل ریاضی مورد استفاده در این پروژه و پس از آن به بررسی روش‌های آشکارسازی چند کار بره مورد نظرخواهیم پرداخت.

آشکارساز های چند کاربره در دو دسته آشکارسازهای خطی و غیر خطی طبقه بندی می‌شوند که در این پروژه عملکرد برخی از دسته خطی و غیرخطی در حضور تداخلگر پرتوان مورد بررسی قرار می‌گیرد. از جمله این آشکارسازها می‌توان به دکرلاتور، آشکارساز کم‌ترین مربعات خطا، آشکارساز فیلتر منطبق معمولی و آشکارساز بهینه خطی و… اشاره نمود. و پس از آن به برخی تفاوت‌های این روش‌های آشکارسازی با یکدیگر می‌پردازیم و لازم است ذکر کنیم که در این پروژه تنها حالتی بررسی می‌شود که یک تداخلگر وجود دارد هرچندممکن است در شبیه سازی‌ها حالاتی با تعداد کاربران بیشتر نیز آورده شود و به بازده هر روش و همچنین مقایسه‌ی روش‌ها با یک دیگر از منظر تعداد کاربر یا تغییرات دامنه یا بررسی هر روش در مقابل خاصیت محو کنندگی کانال و هم‌زمانی یا غیر هم‌زمانی صحبتی نخواهد شد هر چند ممکن است گاهی اشاراتی نیز صورت گیرد و آخرین نکته اینکه تنها احتمال خطا در این پروژه مورد بررسی قرار می‌گیرد.

واژه های کلیدی: آشکارسازی چند کاربره، بانک فیلتری، آشکارساز دکرلاتور، آشکارسازهای غیرخطی

فهرست مطالب

فصل اول: مقدمه
۱-۱- مدل سیستم   .۱ …
۱-۲- مختصری از فصل‌های دیگر          … .    ۲
فصل دوم:آشکارساز متعارف یا بانک فیلتری
۲-۱- بانک فیلترمنطبق(روش متعارف)       ۳
۲-۲- محاسبه احتمال خطای حالت      ۶
دو کاربره ازروش اول
۲-۳- محاسبه احتمال خطای حالت           …۸  ..
دو کاربره ازروش دوم
۲-۴- آشکارساز بهینه خطی        ..۱۱
فصل سوم: آشکارساز دکرلاتور
۳-۱- عملکردکلی دکرلاتور     …         .۱۵
۳-۲- شبیه سازی و رابطه ی احتمال خطا           ……۱۸
فصل چهارم: آشکارسازکمترین میانگین مربعات خطا(mmse)
۴-۱- عملکرد کلی MMSE     …       ..۲۰
۴-۲- مقایسه آشکارسازهای خطی     …     .۲۵
فصل پنجم: برخی آشکارسازهای غیرخطی
۵-۱- حذف موفق     ..۲۸
۵-۲- آشکارسازی چندمرحله ای     …     ..۳۱
۵-۲-۱- روش متعارف مرحله اصلی    ۳۱
۵-۲-۲- آشکارساز مرحله اصلی دکرلاتور    ..۳۳
۵-۳- جمع بندی و نتیجه گیری نهایی     …   ۳۵
مراجع      ..۳۶

مراجع

[۱] S. Verdu، “Multiuser Detection“، Cambridge، U.K.: Cambridge Univ.Press،۱۹۹۸

[۲] John Proakis،”Digital Communications”، ۴th Edition.

[۳] Jun Hu and Rick S. Blum،“A Gradient Guided Search Algorithm for Multiuser Detection،” IEEE Communications Letters، Vol. 4، No. 5، pp. 340-342، Nov. 2000.

فصل اول

مقدمه

 آشکارسازی چند کاربره در واقع عنوان شاخه‌ای در علم مخابرات می‌باشد که در آن به دنبال راهکارهایی برای آشکارسازی هوشمند دنباله‌ی بیت‌های ارسالی منابع چندگانه در حضور همدیگرمی باشند و تا کنون این شاخه گسترش زیادی یافته و هم اکنون نیز بر روی آن کار میشود و در ارتباطات ماهواره‌ای وبی سیم تلویزیون‌های دیجیتال و…کاربرد دارد، که ما در این پروژه به بررسی چندین روش آشکارسازی چند کاربره، همراه با مقایسه‌ی آن‌ها با یکدیگر وبیان ویژگی‌های هر یک می‌پردازیم. و فرض بر آن است که خواننده آشنایی کافی با نظریه احتمالات و فرایندهای تصادفی دارد. در ادامه ابتدا به معرفی مدل ریاضی مورد استفاده در این پروژه و پس از آن به بررسی روش‌های آشکارسازی چند کار بره مورد نظرخواهیم پرداخت.

۱-۱-        مدل سیستم

در این پروژه فرض بر آن است که بدون آسیب دیدن کلیت موضوع K کاربر وجود دارد که هر کدام ازBPSK برای ارسال پیام استفاده می‌کنند و دامنه‌ی پیام ارسالی همه‌ی کاربران نیز یکسان فرض می‌شود، در این صورت سیگنال دریافتی در گیرنده عبارت است از

که در آن Sk شکل موج ارسالی توسط kامین کاربربا انرژی واحد برای BPSK وبرای بیت ریت T، bk بیت ارسالی kامین کاربرکه یا۱ویا ۱- است وAkدامنه ی دریافتی kامین کاربر می‌باشند.  n(t)نیز نویز سفید گاوسی با PSD=N0 می‌باشد. اگر ضرب داخلی (cross-correlation) دو شکل موج ارسالی را با ρ نشان دهیم، به شکل زیر تعریف می‌شود

که از روی آن تعریفی برای ماتریس  R(cross-correlation) داریم که در زیر آمده است

۱-۲-       مختصری از فصل‌های دیگر

در ادامه در فصل‌های بعد با برخی آشکارسازهای خطی از جمله روش متعارف، روش موسوم به Decorrelating detector(دکرلاتور)، بهینه خطی وکمترین مربعات خطا همراه با روابط وبیان ویژگی‌ها تفاوت‌های آن‌ها با یکدیگر آشنا خواهیم شد و در آخرین فصل چند روش غیر خطی بررسی می شوند و در ادامه فصل آخر نتیجه گیری و جمع بندی خواهیم کرد.

فصل دوم

آشکارساز متعارف یا بانک فیلتری

 در این فصل ساده‌ترین راهکار برای آشکارسازی سیگنال‌های cdma یعنی فیلتر منطبق یا روش متعارف همراه با عملکرد آن در کانال‌های چند کاربره با این فرض که با این روش به عنوان آشکارساز بهینه در مخابره‌ی تک کاربره آشنایی کامل وجود دارد بررسی می‌کنیم رابطه‌ی احتمال خطا و شبیه سازی‌ها همچنین برخی ایرادهای آن آورده شده است.

۲-۱- بانک فیلترمنطبق(روش متعارف):

40,000 ریال – خرید

جهت دریافت و خرید متن کامل مقاله و تحقیق و پایان نامه مربوطه بر روی گزینه خرید انتهای هر تحقیق و پروژه کلیک نمائید و پس از وارد نمودن مشخصات خود به درگاه بانک متصل شده که از طریق کلیه کارت های عضو شتاب قادر به پرداخت می باشید و بلافاصله بعد از پرداخت آنلاین به صورت خودکار  لینک دنلود مقاله و پایان نامه مربوطه فعال گردیده که قادر به دنلود فایل کامل آن می باشد .

مطالب پیشنهادی: برای ثبت نظر خود کلیک کنید ...

به راهنمایی نیاز دارید؟ کلیک کنید

جستجو پیشرفته

پیوندها

دسته‌ها

آخرین بروز رسانی

    سه شنبه, ۱۱ اردیبهشت , ۱۴۰۳
اولین پایگاه اینترنتی اشتراک و فروش فایلهای دیجیتال ایران
wpdesign Group طراحی و پشتیبانی سایت توسط digitaliran.ir صورت گرفته است
تمامی حقوق برایbankmaghaleh.irمحفوظ می باشد.