مقاله معرفی محصول و تجزیه و تحلیل صنعت بیمه

تحقیق و پروژه و پایان نامه و مقاله دانشجویی

عنوان :

مقاله معرفی محصول و تجزیه و تحلیل صنعت بیمه

تعداد صفحات : ۲۸

نوع فایل : ورد و قابل ویرایش

چکیده

مقاله حاضر به معرفی محصول و تجزیه و تحلیل صنعت بیمه  می پردازد. بیمه با ایجاد آرامش، اطمینان و امید به زندگی و فعالیت کم خطر برای شهروندان و فعالان اقتصادی از یک سو و تجهیز منابع سرمایه‌گذاری از سوی دیگر، نقش قابل ملاحظه‌ای در رشد و توسعه اقتصادی جوامع ایفا می‌کند.
بیمه اتکایی نوعی بیمه است. در این نوع بیمه، شرکت بیمه که خود بیمه‌گر بیمه‌نامه‌های مختلفی می‌باشد، خود را در مقابل خسارتهای احتمالی که بیمه‌نامه‌ها دچار آن می‌شوند، نزد شرکت بیمه دیگری بیمه می‌نماید.
موضوع یک بیمه می‌توان مال، شخص و یا سود حاصله‌ای باشد که در معرض خطر نابودی یا خسارت قرار دارد و یا اینکه نوعی از انواع مسئولیتهایی باشد که در اثر فعالیتهای خود وی،کارگزاران و یا کارکنان او به وجود آید. در این حالت، بیمه‌گر مستقیماً حوادثی را که ممکن است منجر به زیانهای اقتصادی مانند از بین رفتن اموال بر اثر آتش‌سوزی یا خطرات تبعی دیگر و همچنین اتفاقاتی که مسئولیتهای قانونی را به دلیل وارد آمدن صدمات جسمی و یا خسارات به اموال شخص ثالث را به دنبال داشته باشد، بیمه می‌نماید. در حالی که یک بیمه‌گر اتکایی صرفاً به صورت غیر مستقیم و به لحاظ تعدی که در جبران خسارت وارد به واگذارنده دارد به اینگونه خسارات اولیه مرتبط و ذی‌علاقه است.
در ادامه با معرفی محصول، انواع بیمه های آشنا می شویم. شرکت‌های بیمه‌ای برای رسیدن به اهداف سازمان و مشارکت در رشد و توسعه اقتصادی چه از بعد سوددهی، افزایش ارزش شرکت و ثروت سهامداران و پاسخگوئی در قبال سرمایه‌گذاران و سهامداران و ناظران و دولت و توسعه و بهبود شرکت از ابعاد کمی و کیفی و مشارکت در عرصه نوین بیمه‌ای و افزایش * و افزایش ضریب نفوذ بیمه و استقرار یک سیستم پاداش و تنبیه متناسب با اهداف سازمان و افزایش توان فنی با استفاده از یک سیستم ارزیابی عملکرد و کنترلی مناسب و کارا و قوی که کارایی و اثربخشی سازمان را به همراه داشته باشد و بهره خواهد جست و شرکت‌های بیمه‌ای در عرصه فعالیت‌های کنونی چه در سطح داخلی و چه در سطح بین‌المللی با استفاده از ابزارهای کنترلی و عملکرد قوی و پویا از جمله:
۱)بودجه‌بندی بر مبنای هزینه‌های استاندارد
۲)حسابرسی عملیاتی
۳) استفاده از سیستم قیمت تمام شده
۴) تجزیه و تحلیل انحرافات
۵)تجزیه و تحلیل و تعیین وظایف
۶) رویکرد ارزش اقتصادی، به اهداف خرد و کلان دست خواهند یافت
و همچنین مشارکت در سازندگی و توسعه اقتصادی از جنبه‌های فرهنگی و اجتماعی و اقتصادی و افزایش امید به زندگی، توسعه عدالت اجتماعی، اشتغال زایی، مشارکت در سرمایه‌گذاری‌ها و توسعه بازارهای پولی و مالی و همچنین توسعه بیمه‌های عمر و زندگی که یکی از معیارهای پایه‌ای برای رشد و توسعه فرهنگی و انسانی در سطح جهان می‌باشد. با استقرار یک سیستم ارزیابی عملکرد قوی و مؤثر محقق خواهد شد و در یک جمله ارزیابی عملکرد حلقه ارتباطی بین برنامه‌ریزی و اهداف از پیش تعیین شده و عملکرد واقعی و تحقق یافته در راستای اهداف کوتاه مدت و استراتژیک یک سازمان می‌باشد.
واژه های کلیدی: صنعت بیمه، انواع بیمه ها، ارزیابی عملکرد، برنامه مالی

فهرست مطالب

بیمه چیست؟    ۱
۲- خلاصه مدیریتی    ۲
مقایسه بودجه با استاندارد    ۲
۳)تجزیه و تحلیل صنعت:    ۳
انواع بیمه‌ها: مسئولیت، شهربازی    ۴
۴)دورنمای شرکت    ۵
۵) معرفی محصول (کالا و خدمات) معرفی انواع بیمه‌نامه‌ها    ۶
۱-بیمه‌های مخصوص:    ۶
۲-بیمه‌های اشخاص    ۷
۳-بیمه‌های خودرو    ۷
۴-بیمه‌های باربری    ۷
۵-بیمه تشکیل سرمایه    ۷
۶-بیمه‌های مسئولیت:    ۷
۷-بیمه‌های آتش‌سوزی:    ۸
۸-بیمه‌های مهندسی    ۸
۶)برنامه عملیاتی و تولید    ۹
۷)راهبردهای بازاریابی    ۱۰
محصولات رقابتی بیمه:    ۱۱
۸)ساختار سازمانی    ۱۴
۹)برنامه زمانبندی و عملیات    ۱۵
۱۰) ارزیابی مدیریت خطرپذیری    ۱۶
۱۱)برنامه مالی    ۱۸
راهکارهای مناسب ارزیابی عملکرد در صنعت بیمه    ۱۸
بازرسی و حسابرسی‌های داخلی‌های    ۱۸
۱۲)برنامه‌های طرح و توسعه    ۲۰
استفاده از حسابرسی عملیاتی    ۲۰
۱۳)پیشنهادات    ۲۲
۱۴) ارزیابی کسب و کار    ۲۳
ارزش افزوده اقتصادی    ۲۳

معرفی محصول و تجزیه و تحلیل صنعت بیمه

بیمه چیست؟

جریان زندگی انسانها و چرخه فعالیت های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جوامع مملو از خطرات و تهدیدهای متنوع و گوناگون است. هزینه برخی از این خطرها در مقایسه با توانمندیهای مالی افراد و مؤسسات چندان زیاد نیست و خود آنان از عهده چنین خساراتی برمی‌آیند، اما بخش قابل توجهی از این حوادث چنان خسارت‌بار است که روند زندگی عادی شهروندان و جریان معمول فعالیتهای اقتصادی و اجتماعی را با اخلال جدی و بعضا خانمان برانداز مواجه می سازد. در صورتی که سازوکاری برای مواجه با این پدیده اندیشیده نشود ضمن آنکه زندگی طبیعی خانواده‌ها و دست‌اندرکاران و شاغلین مؤسسات فعال در عرصه تولید خدمت رسانی را مختل می‌سازد، می‌تواند به رشد و توسعه اقتصادی اجتماعی کشورها نیز در سطوح خرد و کلان صدمات اساسی وارد سازد. صنعت بیمه، چنین سازوکاری را به نحو کارآمدی فراهم می‌آورد. ضمن آنکه از این طریق، نقش بسیار تعیین کننده ای نیز در جهت تجهیز منابع سرمایه‌داری برای اقتصاد کشورها ایفا می‌کند.

بنابراین بیمه با ایجاد آرامش، اطمینان و امید به زندگی و فعالیت کم خطر برای شهروندان و فعالان اقتصادی از یک سو و تجهیز منابع سرمایه‌گذاری از سوی دیگر، نقش قابل ملاحظه‌ای در رشد و توسعه اقتصادی جوامع ایفا می‌کند. شومپیتر، اقتصاددان بزرگ توسعه، از طرفداران جدی تأثیر مثبت بخش مالی که بیمه نیز جزئی از آن است، بر رشد تولید و اشتغال و نهایتا توسعه اقتصادی است. نظریه‌های رهبری عرضه این موضوع را به خوبی تبیین می‌کنند.

۲- خلاصه مدیریتی

کوشش‌های مدیریت برای دستیابی به هدف‌های واحد تجاری بر اسا دو کارکرد مهم از کارکردهای مدیریتی برنامه ریزی و کنترل بایستی پی‌ریزی شود. اصولاً وظیفه برنامه‌ریزی یک فرآیند تصمیم‌گیری است که با مسایل و فعالیت‌هایی نظیر برنامه‌ریزی برای سود مورد نظر، تهیه و تنظیم بودجه مورد نیاز و سایر مسایلی که بتوان با عملکرد واقعی مقایسه نمود، سر و کار دارد. لذا مدیران برای برنامه‌ریزی صحیح و اصولی بایستی تفکر سیستمی داشته باشند و از طریق شناخت آگاهانه، سازمان به منزله یک سیستم است که مدیر می‌تواند بر پیچیدگی سازمان که باید آنرا اداره کند واقف شوند. برای تبیین تفکر سیستمی و استفاده از مزایای آن در سازمان ابتدا به تعریف سیستم می‌پردازیم.

مقایسه بودجه با استاندارد

بودجه به عنوان شیوه‌ای به منظور تأمین اطلاعات قابل اطمینان و به موقع در ارتباط با کنترل عملیات واحد تجاری تلقی می‌شود. بودجه زمانی چارچوب لازم برای کنترل و کاهش هزینه‌ها به وجود خواهد آورد که بر اساس استانداردها تهیه شده باشد. استانداردها در تهیه وتنظیم بودجه نقش اساسی داشته استفاده از آنها تقریباً انکارناپذیر است زیرا هدف در هر دو اعمال کنترل مدیریت است. تنظیم بودجه‌ها بدون استفاده از هزینه های استادندارد هرگز منجر به استقرار یک سیستم واقعی کنترل بودجه ای نخواهد شد و به طور مختصر تعریف استاندارد به شرح زیر خواهد بود:

استاندارد عبارت است از میزان و معیاری که بر اساس شاخص و الگویی که مورد آزمون واقع شده تعیین می‌گردد. هزینه‌های استاندارد اهداف را به شرح زیر در یک سازمان دنبال می‌کند که عبارتند از:

تهیه و تنظیم بودجه‌ها، کنترل هزینه‌ها، ایجاد انگیزه کارکنان و سنجش کارایی آنها، افزایش احتمالی کاهش هزینه‌ها، تسهیل روش‌های هزینه‌یابی و تسریع در ارائه گزارشات، تخصیص هزینه‌ها به مراکز هزینه‌ها و موجودی‌ها و تعیین مبنایی برای ارایه پیشنهاد جهت شرکت در مناقصه‌ها و انعقاد قراردادها و محاسبه قیمت های فروش و قیمت تمام شده خدمات.

۳)تجزیه و تحلیل صنعت:

منطقه صنعتی و با توجه به جمعیت و مرکزی بودن استان در زمینه‌های مختلف بیمه می‌‌تواند فعالیت نمود.

دارای کارخانه‌ها و پل ارتباطی بندرهای جنوب و مرکزی بودن استان چشم انداز خوبی دارد. بنای فرهنگی استان با توجه به قدمت تاریخی و مردمی که تحصیلات فوق و از نظر صنعتی بودن آنها بیمه رشد خوبی داشته. با توجه به صنعتی بودن منطقه و در نظر گرفتن جمعیت مرکزی بودن استان اصفهان می‌تواند در زمینه‌های مختلف

با توجه به وسعت استان و با توجه به وجود انواع کارخانجات، مراکز دامی و صنعتی می‌تواند نرخ رشد را بالا درنظر گرفت.۸۰٪ طبق سطح فرهنگی و اقتصادی مردم منطقه و با وجود توسعه شرکتهای بیمه و تبلیغات آن و بازاریابی گسترده روند رو به رشد عالی داشته است.

با توجه به گنجایش بازار و نبودن و جدید بودن صنعت جای فعالیت بسیار باز است، حتی با وجود رقبای دیگر از طرف دیگر چون شرکت بیمه آسیا سابقه کار زیاد داشته و سرمایه آن زیادتر از بیمه‌های دیگر بود و سیستم اداری گسترده‌تری دارد هنوز رقبای جدی برای این شرکت وجودندارد.

در سالهای گذشته بیشتر خواست مشتریان عرضه بیمه‌های اتومبیل بوده ولی با توجه به گسترده شدن انواع شاخه‌های بیمه و بالا رفتن فرهنگ بیمه و با توجه به انواع مشاغل درچند سال اخیر رشته‌های مختلف بیمه فروش بهتری داشته.

انواع بیمه‌ها: مسئولیت، شهربازی

با توجه به میزان دیه ۰۰۰/۰۰۰/۱۲۶ و تورم موجود در بازار برای کالاهای دیگر قیمت بیمه مناسب به نظر می‌رسد.

با توجه به صنعتی بودن منطقه و در نظر گرفتن جمعیت و مرکزی بودن استان اصفهان می‌توان در زمینه‌های مختلف بیمه‌ای فعالیت نمود. استان اصفهان دارای کارخانجات فراوان و مراکز و شهرک‌های صنعتی و پل‌های ارتباطی با بندرهای جنوب کشور و همچنین  مرکزی بودن استان درنقشه جغرافیایی کشور چشم‌انداز خوبی دارد. بناهای فرهنگی استان با توجه به قدمت تاریخی اصفهان و همچنین سطح فرهنگ و رشد تحصیلات مردم بیمه رشد خوبی داشته است.

نظر به وسعت استان اصفهان و وجود انواع مراکز صنعتی و استقبال مردم استان از این

۴)دورنمای شرکت

30,000 ریال – خرید

جهت دریافت و خرید متن کامل مقاله و تحقیق و پایان نامه مربوطه بر روی گزینه خرید انتهای هر تحقیق و پروژه کلیک نمائید و پس از وارد نمودن مشخصات خود به درگاه بانک متصل شده که از طریق کلیه کارت های عضو شتاب قادر به پرداخت می باشید و بلافاصله بعد از پرداخت آنلاین به صورت خودکار  لینک دنلود مقاله و پایان نامه مربوطه فعال گردیده که قادر به دنلود فایل کامل آن می باشد .

مطالب پیشنهادی:
  • مقاله آیا صنعت بیمه در افزایش سطح اشتغال کشور توانمند است؟
  • تحقیق بررسی آثار و پیامدهای خصوصی سازی صنعت بیمه بر ساختار دارایی ها و سرمایه گذاری های شرکت های بیمه
  • برچسب ها : , , , , , , , , , ,
    برای ثبت نظر خود کلیک کنید ...

    به راهنمایی نیاز دارید؟ کلیک کنید

    جستجو پیشرفته

    پیوندها

    دسته‌ها

    آخرین بروز رسانی

      دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت , ۱۴۰۳
    اولین پایگاه اینترنتی اشتراک و فروش فایلهای دیجیتال ایران
    wpdesign Group طراحی و پشتیبانی سایت توسط digitaliran.ir صورت گرفته است
    تمامی حقوق برایbankmaghaleh.irمحفوظ می باشد.