پروژه سیستم مانیتورینگ منزل

تحقیق و پروژه و پایان نامه و مقاله دانشجویی

عنوان :

پروژه سیستم مانیتورینگ منزل

تعداد صفحات : ۶۶

نوع فایل : ورد و قابل ویرایش

چکیده

پروژه حاضر به بررسی سیستم مانیتورینگ منزل می پردازد. فصل اول تحقیق درباره سخت افزار پروژه توضیح می دهد. فصل دوم به معرفی : معرفی محیط برنامه نویسی Codevision AVR می پردازد. در این پروژه از نرم افزارهای Codevision AVR و پروتل استفاده نموده که در این فصل در ابتدا با نرم افزار Codevision AVR آشنا شده، سپس به توضیح، طریقه نصب نرم افزار پرداخته و پس از آن منوهای نرم افزار فوق را مورد بررسی قرار داده و همچنین ایجاد یک پروژه در این نرم افزار را، مورد بررسی و توضیح قرار می دهیم و در آخر برخی از دستورات و توابع این محیط برنامه نویسی را مورد بررسی قرار داده است. در فصل سوم شماتیک پروژه و برنامه پروژه را بیان می کند.
واژه های کلیدی: میکروکنترلرهایAVR ، نرم افزار Codevision AVR، برنامه پروژه

فهرست مطالب

فصل اول : سخت افزار

میکروکنترلرهایAVR ۱
ساختار اصلی میکروکنترلرهای AVR.. ۳
انواع حافظه در میکروکنترلرهای AVR ۴
تایمر و کانتر در میکروکنترلرهایAVR ۴
مدهای Sleep در میکروکنترلرهای AVR. ۵
تایمر Watchdog در میکروکنترلرهای AVR . ۵
وقفه های خارجی در میکروکنترلرهای AVR .. ۶
مقایسه کننده آنالوگ در میکروکنترلرهای AVR.. ۶
مبدل آنالوگ به دیجیتال در میکروکنترلرهای AVR.. ۷
ارتباط سریال USART در میکروکنترلرهای AVR. ۸
پروگرام میکروکنترلر.. ۹
میکروکنترلر ATmaga32 .. ۱۰
فیوز بیتهای ATmega32 ۱۳
توضیح پایه های ATmaga32 .. ۱۵
LCD گرافیکی ۱۷
سنسور MQ09 .. ۲۰
سنسور دما . ۲۴
دیود یکسو کننده ۲۶
رگولاتور ۷۸۰۵٫ ۲۹
فصل دوم : معرفی محیط برنامه نویسی Codevision AVR
آشنایی با نرم افزار Codevision AVR ۳۱
طریقه نصب نرم افزار Codevision AVR . ۳۲
معرفی منوهای محیط نرم افزار Codevision AVR ۳۴
ایجاد یک پروژه جدید در نرم افزار Codevision AVR. ۳۹
ثابت .. ۴۱
متغیرها ۴۱
عملگرها ۴۲
ساختارها . ۴۲
یونیون ها (Unions) ۴۲
شمارش ها (Enumerations) ۴۲
دستور Typedef ۴۳
اشاره گرها (Pointers) ۴۳
دسترسی به رجیسترهای I/O ۴۳
دسترسی به EEPROM ۴۳
رهنمودهای پیش پردازنده. ۴۳
استفاده از وقفه ها .. ۴۴
اضافه کردن کدهای اسمبلی به برنامه .. ۴۴
توابع کتابخانه ای. ۴۴
فصل سوم : پروژه
شماتیک پروژه . ۴۵
برنامه پروژه .. ۴۶
PCB طراحی شده توسط نرم افزار پروتل . ۵۲
پیوست
دیتا شیت میکروکنترلر ATmega32 ۵۳
دیتا شیت سنسور دماLM35 .. ۵۶
دیتا شیت سنسور گازMQ09 . ۵۸
منابع و ماخذ ۶۰

فهرست منابع

میکرو کنترلرهای AVR و کاربرد های آنها / مهندس امیر ره افروز
میکرو کنترلرهای AVR / مهندس علی کاهه
کلیه سایت های اینترنتی مربوط به موضوعات پروژه
کلیه وبلاگ های اینترنتی مربوط به موضوعات پروژه
دیتا شیت های مربوط به موضوعات پروژه

میکروکنترلرهایAVR

AVR ها، میکروکنترلرهای ۸ بیتی از نوع CMOS با توان مصرفی پایین هستند که بر اساس ساختار پیشرفته ی RISC ساخته شده اند. پس از ساخت اولین نسخه های AVR در سال ۱۹۹۶ این سری از میکروکنترلرها توانست نظر علاقمندان به الکترونیک را به خود جلب کند، به طوری که امروزه یکی از پر مصرف ترین انواع میکروکنترلرها به حساب می آید. همان طور که می دانید نمی توان هیچ نوع میکروکنترلری را به عنوان بهترین معرفی کرد چرا که هر میکروکنترلر کاربردهای خاص خود را دارد و بر اساس خصوصیات داخلی اش می توان تنها برای موارد ویژه ای به عنوان بهترین انتخاب گردد ولی با این حال با آشنایی با امکانات و نرم افزار جانبی AVR، متوجه خواهید شد که در کل استفاده از AVR بر بقیه ارجعیت دارد.
AVR ها با ساختار RISC، دستورات را تنها در یک پالس ساعت اجرا می نماید و به این ترتیب می توان تا به ازای هر یک مگاهرتز، یک مگا دستور در ثانیه اجرا کرده و برنامه را از لحاظ سرعت پردازش و نیز مصرف توان بهینه نموده.
AVR ها، ۳۲ رجیستر همه منظوره و مجموعه دستورات قدرتمندی را شامل می گردند. تمامی این ۳۲ رجیستر مستقیماً به ALU متصل شده اند. بنابراین دسترسی به دو رجیستر در یک سیکل ساعت هم امکان پذیر است. این ساختار موجب می گردد تا سرعت آن نسبت به میکروکنترلرهای CISC تا ده برابر هم افزایش می یابد.
میکروکنترلرهای AVR به سه دسته تقسیم می شوند :
AVR Tiny
AVR Classic
Mega AVR
تفاوت بین این سه نوع به امکانات موجود در آن مربوط می شود. TinyAVR ها غالباً تراشه هایی با تعداد پایه و مجموعه دستورات کمتری نسبت به Mega AVRها می باشد و به عبارتی از لحاظ پیچیدگی حداقل امکانات را دارند.
Mega AVRها حداکثر امکانات را دارند و ClassicAVR ها جایی بین این دو نوع قرار می گیرند .
البته از آنجایی که بین این سه دسته ذکر شده ClassicAVR ها، قبل از دو گروه دیگر تولید شده اند، امروزه در طراحی های جدید کمتر از آنها استفاده می شود و عملاً هر یک از آنها با تراشه ای از گروه MegaAVR یا TinyAVR جایگزین شده اند.
با مشاهده اسم میکروکنترلرها می توان این برداشتها را از اسم آن نمود :
اولین قسمت اسم (AT90S، ATMega،ATiny) بیانگر نوع میکروکنترلر است بعد از این قسمت یک عدد باقی می ماند. در صورتی که از سمت چپ عدد باقی مانده بزرگترین توان دو را انتخاب کنیم (مثال : )دراین صورت عدد انتخاب شده میزان حافظه Flash در آن میکروکنترلر را بیان می کند. البته این قاعده یک استثنا هم دارد و آن میکروکنترلر ۱۰۳ATMega می باشد که ۱۲۸ کیلو بایت حافظه فلش دارد.
علاوه بر این ممکن است در انتهای اسم میکروکنترلر پسوندی هم وجود داشته باشد.
(مثلاً : ATiny28V, ATiny28L )، تفاوت تراشه ای که تنها پسوند اسامی آنها با هم اختلاف دارند در میزان قابل قبول برای ولتاژ تغذیه و محدوده مجاز فرکانسی کریستال مورد استفاده می باشد. پسوندهای L , V را می توان به ترتیب مخفف عبارتهای Low Power، Very Low Powerدانست.
یکی از ویژگی های جالب میکروکنترلرهای AVR در مقایسه دیگر میکروکنترلرها، فیوز بیت ها هستند. فیوزبیت ها همانطور که از اسمشان پیداست فیوزهایی هستند که در زمان برنامه ریزی تراشه، قابل برنامه ریزی هستند و هر یک می تواند یکی از امکانات جانبی میکروکنترلر را فعال یا غیر فعال کند و یا نحوه استفاده از آن را مشخص نماید، ضمناً فیوزبیت ها با پاک کردن میکروکنترلر پاک نمی شود وحتی می توان آنها را قفل نمود.

ساختار اصلی میکروکنترلرهای AVR

CPU : وظیفه اصلی CPU اطمینان از اجرای صحیح برنامه می باشد. بنابراین CPU باید بتواند به حافظه ها دسترسی داشته باشد، محاسبه را انجام دهد، وسایل جانبی را کنترل کند و وقفه ها را هم به طور صحیحی رهبری نماید.

ALU : ALU در AVR به صورت مستقیم با تمام ۳۲ رجیستر همه منظوره ارتباط دارد. عملیاتهای ریاضی در این قسمت در یک سیکل کلاک اجرا می شوند. عملیاتهای ALU به سه قسمت اصلی اعمال ریاضی، منطقی، بیتی تقسیم می گردند. علاوه بر این در بعضی از انواع پیشرفته AVR، ALU به یک ضرب کننده با قابلیت ضرب اعداد بدون علامت، علامت دار و نیز اعداد اعشاری مجهز شده است.

رجیستر وضعیت : این رجیستر اطلاعاتی را در مورد نتایج آخرین دستور محاسباتی اجرا شده را در بر دارد. به کمک این اطلاعات، با اجرای دستورات شرطی، می توان نحوه اجرای برنامه را تغییر داد. این رجیستر دارای هشت بیت است.

رجیسترهای همه منظوره : این رجیسترها برای اجرای بهینه مجموعه دستورات AVR طراحی شده اند و هر یک از رجیسترهای همه منظوره به یک آدرس در فضای حافظه داده ها نیز تعلق دارند. در حقیقت این رجیستر در ۳۲ محل اول حافظه داده ها (در SRAM) قرار دارند. این ساختار حافظه، انعطاف پذیری زیادی را در دسترسی به این رجیسترها ایجاد می کند.

اشاره گر پشته : اصولاً از پشته برای ذخیره سازی موقت داده، متغیرهای محلی و آدرسهای بازگشت از روتین های وقفه و توابع استفاده می شود. محتوای این اشاره گر با ذخیره هر داده کاهش می یابد و پس از بازیابی هر داده افزایش پیدا می کند.
این اشاره گر در AVR به صورت دو رجیستر ۸ بیتی در فضای I/O قرار دارد.

انواع حافظه در میکروکنترلرهای AVR
حافظه Flash : این حافظه محل قرار گیری کدهای برنامه است و به طور کلی به دو قسمت Application و Boot تقسیم می شود.
قسمت Application برای برنامه ریزی تراشه و قسمت Boot برنامه ریزی AVR توسط خود آن بدون نیاز به پروگرامر فراهم می آورد.

حافظه SRAM : این حافظه به سه قسمت تقسیم می شود :
در ابتدای حافظه ۳۲ رجیستر همه منظوره قرار دارند، در ادامه هم رجیسترهای I/O قرار دارند که امکان کنترل و کار با امکانات جانبی تراشه را فراهم می کنند. بعد از این دو قسمت نیز حافظه داده داخلی قرار دارد.

حافظه EEPROM : این حافظه قابلیتهای ویژه ای را برای میکروکنترلرهافراهم می کند. میکروکنترلر می تواند اطلاعاتی را بر روی این حافظه بنویسد. این اطلاعات با قطع برق یا قطع ولتاژ تغذیه میکرو از بین نمی روند و لذا می توانند با راه اندازی مجدد میکرو مورد استفاده قرار گیرند.

تایمر و کانتر در میکروکنترلرهای AVR

تایمر یکی از مهمترین امکانات میکروکنترلرها به حساب می آیند که عملاً عدم استفاده از آنها در اکثر پروژه ها اجتناب ناپذیر است. در میکروکنترلرهای AVR، تعداد و قابلیتهای تایمر / کانترهای موجود در مدل های مختلف با هم تفاوت دارد، به طوری که ساده ترین نوع میکروکنترلر، تنها یک تایمر / کانتر هشت بیتی دارد، در صورتی که پیشرفته ترین نوع، دو تایمر / کانتر هشت بیتی و چهار تایمر / کانتر شانزده بیتی دارد.
تایمر / کانتر هشت بیتی صفر می تواند کلاک خود را از کلاک سیستم و یا تقسیمی از آن بگیرد که در این صورت به آن تایمر گفته می شود. علاوه بر این در صورتی که کلاک خود را به صورت خارجی از پایه T0 بگیرد به آن کانتر یا شمارنده گفته می شود. چگونگی این قابلیت توسط بیت های CSO2:0 واقع دررجیستر TCCR0 کنترل می گردد.
محتوای تایمر / کانتر در رجیستر هشت بیتیTCNT0 قرار دارد و کنترل نحوه عملکرد آن نیز به کمک رجیستر TCCR0 انجام می گیرد. رجیستر مقایسه خروجی (OCR0) نیز در هر لحظه با محتوی TCNT0 مقایسه می شود و بسته به مد عملیاتی تایمر برای انجام عملی خاص مورد استفاده قرار می گیرد. درخواستهای وقفه تایمر در رجیستر TIFR قابل مشاهده هستند و می توان هر یک از آنها را به صورت جداگانه توسط رجیستر TIMSK فعال یا غیر فعال نمود.
مدهای Sleep در میکروکنترلرهای AVR
مدهایSleep امکان خاموش کردن بخش¬های بدون¬ استفاده میکروکنترلر را فراهم مینماید و به این طریق در مصرف توان صرفه جویی می کنند.
AVR با ایجاد مدهای Sleep متنوع، امکان ذخیره سازی توان را بر حسب نیاز کاربر فراهم می کند.
برای ورود به هر یک از شش مد Sleep، باید بیت SE واقع در رجیستر MCUCR یک گردد، سپس به کمک بیتهایSM0 و SM1و SM2 در رجیستر MCUCR می توان مد Sleep مورد نظر را فعال نمود.
اگر زمانی که میکروکنترلر در Sleep است، یک وقفه رخ دهد، میکروکنترلر از حالت Sleep خارج می شود. در این صورت میکروکنترلر برای چهار سیکل متوقف می شود و سپس روتین وقفه را اجرا می کند و اجرای دستورات را از، بعد از دستور مربوط به ورود به مد Sleep ادامه می دهد.

تایمر Watchdog در میکروکنترلرهای AVR

منبع کلاک تایمر Watchdog از یک اسیلاتور داخلی جداگانه که با فرکانس ۱MHz کار می کند، تامین می شود.
البته این فرکانس مربوط به Vcc = 5V است و بسته به مقدار Vcc تغییر می کند. با کنترل تقسیم کننده فرکانس (prescaler) در تایمر Watchdog، فواصل انجام Reset توسط Watchdog تنظیم می شود. تایمر Watchdog حتی اگر غیر فعال باشد، با Reset شدن تراشه، Reset خواهد شد. برای تعیین پریود Reset، هشت پریود مختلف قابل انتخاب هستند.
وقفه های خارجی در میکروکنترلرهای AVR
وقفه های خارجی توسط پایه های INT2 , INT1 , INT0 تریگر می شوند. حتی زمانی که این بیتها به صورت خروجی تنظیم گردند، باز هم وقفه ها تریگر می شوند، به این طریق می توان به صورت نرم افزاری وقفه تولید کرد.
وقفه های خارجی می توانند با یک لبه بالا رونده، پایین رونده و یا یک سطح منطقی صفر تریگر شوند (INT2 تنها با یک لبه تریگر می شود).
این مشخصات در دو رجیستر MCUCSR , MCUCR تعیین می گردند. زمانی که وقفه خارجی به صورت حساس به سطح (برایINT1 , INT0 ) فعال شود، وقفه تا زمانی که پایه مربوط در حالت صفر منطقی باشد، تریگر می کند. وقفه های حساس به سطح پایین در INT1 , INT0 و وقفه حساس به لبه در INT2 به صورت آسنکرون تشخیص داده می شوند، در این صورت می توان از این وقفه ها برای خارج شدن از مدهای Sleep، غیر از مد Idle استفاده کرد، چرا که در تمامی مدهای Sleep به غیر از مد Idle، کلاک I/O متوقف می شود.
مقایسه کننده آنالوگ در میکروکنترلرهای AVR
مقایسه کننده های آنالوگ، ولتاژهای ورودی به پایه مثبت (AIN0) و پایه منفی (AIN1) را با هم مقایسه می کند. زمانی که ولتاژ پایه مثبت (AIN0) از ولتاژ پایه منفی (AIN1) بیشتر شود، خروجی مقایسه کننده ACO ، یک می شود.
از خروجی مقایسه کننده می توان برای تریگر کردن قسمت Input Capture در تایمر / کانتر یک استفاده کرد. علاوه بر این، مقایسه کننده می تواند یک وقفه را هم فعال کند.
کاربر می تواند این وقفه را بر روی لبه بالارونده، پایین رونده و یا تغیر سطح خروجی مقایسه کننده، تنظیم کند.

 مبدل آنالوگ به دیجیتال در میکروکنترلرهای AVR

خصوصیات مبدل آنالوگ به دیجیتال در میکروکنترلرهای AVRبه صورت زیر می باشد :
دقت ۱۰بیت
زمان تبدیل sµ۶۵ تا sµ۱۲۵
۸ کانال ورودی تک پایه مولتی پلکس شده
۷ کانال ورودی دیفرانسیلی
۲ کانال ورودی دیفرانسیلی با بهره قابل انتخاب ۱۰x و ۲۰۰x
محدوده ولتاژ ورودی ADC از ۰ تا Vcc
ولتاژ مرجع ۲/۵۶ قابل انتخاب برای ADC
امکان تریگر شدن خودکار شروع تبدیل ADC، با منابع وقفه مختلف
ایجاد وقفه در پایان تبدیل ADC
مد Sleep برای کاهش نویز ADC

میکروکنترلرهای AVR از ADC نوع تقریبهای متوالی استفاده می کند.
ADC دارای یک مدار Sample & Hold است که باعث می شود تا ولتاژ ورودی ADC در زمان تبدیل در سطح ثابتی نگه داشته شود.
ADC یک پایه تغذیه مجزا دارد (AVCC)، پایه AVCC نباید بیشتر ازv 3/0 Vcc اختلاف داشته باشد. ولتاژ مرجع می تواند به صورت داخلی با مقدار ۲/۵۶ ولت و یا ولتاژ پایه AVCC و یا به صورت خارجی و متصل به پایه AREF، همراه با یک خازن برای کاهش نویز انتخاب گردد.
ADC، با نوشتن یک در بیت ADEN واقع در رجیستر ADCSRA فعال می شود. زمانی که ADEN صفر شود، بخش ADC توانی را مصرف نمی کند.
ارتباط سریال USART در میکروکنترلرهای AVR
ارتباط سریال USART یکی از پروتکل هایی است که توسط انواع کامپیوترها نیز حمایت می شود و لذا برای برقراری ارتباط بین میکروکنترلر و کامپیوتر غالباً از این روش استفاده می شود.

ارتباط سریال USART در میکروکنترلرهای AVR، قابلیتهای متنوعی دارند که از جمله آنها می توان به موارد زیر اشاره کرد :
 عملکرد Full Duplex
 عملکرد سنکرون و آسنکرون
 عمل به صورت Master و Slave در حالت سنکرون
 تولید کننده نرخ ارسال دقیق
 حمایت از فریم های سریال با ۵، ۶، ۷، ۸ یا ۹ بین داده و ۱ یا ۲ بیت توقف
 تولید Parity به صورت زوج یا فرد و امکان چک کردن سخت افزاری آن
 تشخیص خطاهای سرریز و نوع فریم
 فیلتر پایین گذر دیجیتال
 تولید سه وقفه مجزا برای اتمام TX، خالی شدن رجیستر TX و اتمام RX
 کار در حالت ارتباط چند پردازنده
 امکان دو برابر کردن سرعت در حالت آسنکرون

 پروگرام میکروکنترلر

۱) موازی یا Parallel
یکی از سریعترین روشهای برنامه ریزی
سازگار با برنامه نویس های(programmers) اصلی
۲) خود برنامه ریزی توسط هر اتصال فیزیکی
برنامه ریزی توسط هر نوع واسطه ای از قبیل TWI و SPI و غیره
دارا بودن امنیت صد درصد در بروزرسانی و کدکردن
۳) ISP
واسطه سه سیمی محلی برای بروزرسانی سریع
آسان و موثر در استفاده
۴) واسطه JTAG
واسطه ای که تسلیم قانون IEEE 1149.1 است و می تواند به صورت NVM برنامه ریزی کند یعنی هنگام قطع جریان برق داده ها از بین نروند.استفاده از فیوزها و بیتهای قفل.
بیشتر برای دیباگ کردن آنچیپ و به منظور تست استفاده می شود.
میکرو کنترلر AVR ATMEGA 16 or 32 دارای پروگرامر داخلی میباشد و پروگرامر آنها خیلی خیلی ساده است .این پروگرامر از اتصالات SP1 برای برنامه ریزی میکروکنترلر استفاده میکند بنابراین میکرو کنترلر هایی که قابلیت اتصال به SPI را دارند میشود با این پرو گرام کرد.

پایه های میکرو برای پروگرام کردن :
GND , VCC , MOSI , MISO , RESER ,SCK
پین شماره ۶ پورت رو بهSCK(8) میکرو و پین شماره ۷ به MISO (7) و پین شماره ۹ به RESET (9) و ۱۰ اون به MOSI(6) و پین ۲۴ اون هم به زمین میکرو وصل بشود و در آخر هم پین VCC میکرو و GND پورت را به برق ۵ ولت وصل کنید.
میکروکنترلر ATmega32

میکروکنترلر های AVR به سه دسته اصلی تقسیم می شوند:
 سری AT90S یا AVR
 سری TINYAVR
 سری MEGAAVR

میکروکنترلر های نوع MEGAAVR دارای قابلیت های بیشتری نسبت به دو سری دیگر هستند.
در اینجا به بررسی مشخصات و پایه های یکی از میکروکنترلرهای پرکاربرد سری MEGA به نام ATMega32 می پردازیم:

مهمترین مشخصات این میکروکنترلر ۴۰ پایه عبارت است از:
 کارایی بالا و توان مصرفی کم
 ۳۲ رجیستر ۸ بیتی
 سرعت با سقف ۱۶ میلیون دستور در ثانیه در فرکانس ۱۶ Mhz
 ۳۲ کیلو بایت حافظه FLASH داخلی قابل برنامه ریزی با قابلیت ده هزار بار نوشتن و پاک کردن
 ۲کیلو بایت حافظه داخلی SRAM
 ۱۰۲۴ بایت حافظه EEPROM داخلی قابل برنامه ریزی با قابلیت صد هزار بار نوشتن و خواندن
 قابلیت ارتباط JTAG
 دو تایمر/شمارنده هشت بیتی
 یک تایمر/شمارنده شانزده بیتی
 چهار کانال PWM
 هشت کانال مبدل A/D ده بیتی
 یک مقایسه کننده آنالوگ داخلی
 WATCHDOG
 قابل برنامه ریزی با اسیلاتور داخلی
 ارتباط سریال برای برنامه ریزی ISP
 USARTسریال قابل برنامه ریزی
 دارای شش حالت SLEEP
 منابع وقفه داخلی و خارجی
 اسیلاتور داخلی RC
 کار با ولتاژ ۴٫۵ تا ۵٫۵
 فرکانس کاری ۰ تا ۱۶ مگاهرتز
 ۳۲خط داده ورودی و خروجی قابل برنامه ریزی
این آی سی دارای ۱۳۱ دستور قدرتمند است که اکثر آنها در یک سیکل ساعت انجام میشود.
 حافظه
۳۲ کیلو بایت حافظه flash قابل برنامه ریزی.
مجهز به قسمت boot loader.
۵۱۲ بایت حافظه EEPROM.
۱ کیلو بایت حافظه SRAM داخلی.
قفل قابل برنامه ریزی برای امنیت نرم افزار.

 امکانات جانبی
دو تایمر / کانتر ۸ بیتی با تقسیم کننده فرکانسی مجزا.
یک تایمر / کانتر ۱۶ بیتی با تقسیم کننده فرکانسی مجزا.
چهار کانال PWM.
دارای RTC (Rael – Time Clock).
هشت کانال ADC 10 بیتی.
ارتباط سریال دو سیمه.
USART سریال قابل برنامه ریزی.
مقایسه کننده آنالوگ داخلی.
 ولتاژهای عملیاتی
۷/۲ ولت تا ۵/۵ ولت برای ATmaga16L.
۵/۴ ولت تا ۵/۵ ولت برای ATmaga16.

 فرکانس های کاری
۰ هرتز تا ۸ مگاهرتز برای ATmaga16L.
۰ هرتز تا ۱۶ مگاهرتز برای ATmaga16.
 خطوط I/O و انواع بسته بندی
۳۲ خط ورودی / خروجی قابل برنامه ریزی.
۴۰ پایه در نوع PDIP و ۴۴ پایه در انواع MLF , TQFP.

 فیوز بیتهای ATmega32

این میکرو دو بایت فیوز دارد. جداول ۱و ۲ چگونگی قرارگیری فیوزها در این دوبایت، عملکرد و وضعیت پیش فرض هر یک از فیوزبیت ها را نشان می دهد.
OCDEN
برنامه ریزی این بیت همراه با بیت JTAGEN، در صورتی که تراشه قفل نشده باشد باعث فعال شدن سیستم On-Chip Debug می شود.

65,000 ریال – خرید

جهت دریافت و خرید متن کامل مقاله و تحقیق و پایان نامه مربوطه بر روی گزینه خرید انتهای هر تحقیق و پروژه کلیک نمائید و پس از وارد نمودن مشخصات خود به درگاه بانک متصل شده که از طریق کلیه کارت های عضو شتاب قادر به پرداخت می باشید و بلافاصله بعد از پرداخت آنلاین به صورت خودکار  لینک دنلود مقاله و پایان نامه مربوطه فعال گردیده که قادر به دنلود فایل کامل آن می باشد .

مطالب پیشنهادی: برای ثبت نظر خود کلیک کنید ...

به راهنمایی نیاز دارید؟ کلیک کنید

جستجو پیشرفته

پیوندها

دسته‌ها

آخرین بروز رسانی

    یکشنبه, ۹ اردیبهشت , ۱۴۰۳
اولین پایگاه اینترنتی اشتراک و فروش فایلهای دیجیتال ایران
wpdesign Group طراحی و پشتیبانی سایت توسط digitaliran.ir صورت گرفته است
تمامی حقوق برایbankmaghaleh.irمحفوظ می باشد.